Pomračenje Sunca 2024: Usmerite svoje emocije ka unutra da biste ostvarili svoje snove

Sensei

Master
Moderator
Poruka
70.454
8. aprila 2024. bićemo svedoci prvog ovogodišnjeg pomračenja Sunca.

Hajde da istražimo kako će ovo potpuno pomračenje Sunca uticati na različite znakove zodijaka.

1712553197219.png
 
Ovan
Nesigurnost i strepnje koje su se možda skrivale u dubinama mogu se iznenada pojaviti, a vi ćete morati direktno da se nosite sa njima. Ovo pomračenje takođe naglašava vašu želju da tražite utočište od spoljašnjeg sveta da biste bili sami, eliminisali nečistoće i obnovili se u ličnoj sferi. Vreme provedeno u samoći, u blizini vode i u svetim prostorima može biti lekovito. Kada se oblaci razvedre u vašem umu, videćete svet sa novim pogledom i većim smislom.
 
Bik
Ovo pomračenje moglo bi ukazivati na kraj prolaznih veza koje su došle do svog prirodnog kraja, čime bi se omogućilo da niču novi i značajniji odnosi. To će vas motivisati da razvijete nove aspekte sebe i eksperimentišete sa različitim stvarima. Bićete otvoreniji za ideju timskog rada nego da sve radite sami. Ostanite otvoreni za promenljive okolnosti i prihvatite ove promene kao deo evolucije.
 
Blizanci

Pomračenje može biti izvor svetlih ideja koje će zapaliti nove mentalne poduhvate i probuditi radoznalost. Pod ovim pomračenjem može doći do novih profesionalnih početaka. Mogla bi se ponuditi nova pozicija ili biste mogli biti unapređeni u lidersku ulogu na radnom mestu. Možda ćete se naći na višoj poziciji i više pažnje. Pomračenje vas tera da se zapitate da li ste na pravom putu, što je istinito i smisleno. Ako ne, krajnje je vreme da se zaustavite i izvršite prilagođavanja.
 
Rak

Ovo pomračenje može pojačati vašu žeđ za znanjem i mudrošću. Možda želite da učite više, ali to može biti jednostavno kao upis na kurs, pohađanje seminara ili udubljenje u filozofske i verske studije. Bili biste u potrazi za jačom duhovnom vezom, tražili biste alternativne sisteme verovanja ili biste krenuli na introspektivno putovanje. Pomračenje bi moglo ponuditi priliku da se krene na avanturističko putovanje.
 
Lav

Pomračenje će vam dati duboku priliku za introspekciju i samoistraživanje. Možda ste pod velikim emocionalnim stresom, a duboko ukorenjeni strahovi i vezanosti vas sputavaju. Tada se treba okrenuti ka unutra, pustiti sve što vam više ne služi i biti spremni za proces transformacije. Može doći do raskida sa starom vezom koja više nije prikladna.
 
Devica

Ovo pomračenje može označiti značajnu prekretnicu u tome kako doživljavate svet oko sebe, posebno o ljubavi i odnosima. To može biti tačka kada otkrijete nove ljude koji mogu pozitivno da promene vaš život ili vidite kraj nekih veza koje vam možda neće pomoći da rastete. To će vas podstaći da kritički analizirate prirodu vašeg partnerstva. Možda biste želeli da preispitate nove ideje i saradnju.
 
Vaga

Ovo pomračenje vas poziva da preispitate pitanja koja se odnose na vaše zdravlje i dobrobit. Ovo je kada treba usvojiti zdravije navike ili se baviti postojećim zdravstvenim problemima. Započnite nove režime fitnesa i promene u ishrani, ili čak potražite alternativne modalitete lečenja za poboljšanje zdravlja. Ovo pomračenje takođe može signalizirati predstojeće promene u vašem profesionalnom životu. Možda ćete biti motivisani da težite novim ciljevima u karijeri i značajno preuredite svoje radno okruženje.
 
Škorpija

Ovo je vreme da se ispitaju kreativni poduhvati, hobiji i jedinstveni oblici kreativnog izražavanja. To može biti prilika da otkrijete talente koji su ranije bili skriveni ili se suočite sa kreativnim preprekama koje su bile na putu napretka. I romantične veze mogu biti podložne značajnim promenama. Pomračenje može otvoriti put za nova saznanja ili neočekivane obrte u romansi ili vezama.
 
Strelac

Tokom pomračenja Sunca, svetlost reflektora je usmerena ka vašem unutrašnjem svetu, a vi morate da tražite izvan površine da biste otkrili skrivena udubljenja vaših emocionalnih osnova. To će izneti na videlo nerešena pitanja i nesvesno izražene emocije. Ovo može biti period porodične transformacije za neke. Oslobodite se starih običaja i dogovorite nove poslove. Pronađite balans između vaših potreba i obaveza porodice.
 
Jarac

Sada biste mogli razmisliti o preseljenju u novo područje ili započinjanju novog projekta, uključujući pisanje ili javno govorenje. Tokom pomračenja, bićete radoznali da idete na kratka putovanja ili učestvujete u akademskim aktivnostima i zadacima koji će produbiti vaše razmišljanje i pružiti vam detaljnije razumevanje vašeg okruženja. Možete započeti intelektualne poduhvate koji će vam omogućiti da otkrijete i iskoristite svoj potencijal.
 
Vodolija

Ovo pomračenje može biti poziv za buđenje da preispitate kako doživljavate novac i materijalne stvari. Možda ćete biti pod pritiskom da pojednostavite potrošnju, smanjite nepotrebne troškove ili čak jurite za novim mogućnostima za ostvarivanje prihoda. Takođe možete da iskoristite ovaj period da istražite alternativne načine akumulacije bogatstva ili mogućnosti ulaganja koje zadovoljavaju vaše vrednosti, kao što su ekološka ili društveno odgovorna ulaganja.
 
Ribe

Tokom ovog pomračenja, možda ćete postati svesniji sebe i čak započeti novo duhovno putovanje. Ovo može biti kada shvatite da morate otkriti svoje skrivene sposobnosti ili interesovanja. Osim toga, pomračenje vas može dovesti u pitanje svoje ciljeve i vrednosti. Vaša intuicija će biti pojačana tokom ovog perioda. Može doći do iznenadnih otkrića koja mogu postati vodič za put koji ste izabrali.
 

Back
Top