Pomračenje Mjeseca 16.5.2022.

prenosilac por

Obećava
Poruka
58
Kao što ste vjerovatno čuli ili pročitali(evo Kurir npr piše baš o svemu😉),ima to zanimljivo pomračenje Mjeseca u ponedeljak 16.maja.Sama lunacija je na 25° ♏,i pada u 6.kuću karte pomračenja.Tu je još par faktora koji ga čine malo neprijatnijim,dodatno stepen pomračenja ne posmatraju korisne,zaštitničke planete.Pa ipak,sam Mjesec će biti u dominantnoj poziciji u odnosu na štetne planete što je naravno dobro.Reklo bi se,ajde mogli smo i bez ovog.Ali,šta da se radi,viša sila.
Ono što je važno reći još je da će se ovo pomračenje Mjeseca vidjeti sa našeg područja Balkana,i Evrope naravno.To znači da će ovi prostori osjetiti njegov uticaj.Osim navedenog mjesta pomračenja tj 25°♏,važna su još dva,a to su 4°♌,kao i 3°♍.
Oni koji imaju natalne planete na ovim stepenima egzaktno,kao i planete vezane za lični faktor u nekoj prediktivnoj tehnici(kao solar npr.) takođe na egzaktnim navedenim stepenima,trebalo bi da u narednom periodu obrate pažnju na to kakva je simbolika aktivirane planete(korisna,štetna) i u zavisnosti od oblasti kojom planeta vlada u karti da joj posvete dužnu pažnju.
Dakle,otprilike ovako, našao sam da mi Jupiter natalno na 3°♍.Onda,da vlada xyz kućama karte.Dobra/loša kuća,očekujem neke događaje u vezi dobre/loše simbolike ovog polja.Opazimo kakve aspekte pravi Jupiter,sa korisnim/štetnim planetama itd.
Dalje,ako želimo da vidimo u solaru lične faktore,Asc i Mjesec,oni označavaju naše fizičko Ja...evo da vidim Asc,nema ništa,pa vladar Asc,nije ni on...aha,dobro,pa Mjesec,i vladar Mjeseca.Pogledam njih...ako je sve čisto na pomenutim stepenima to je najvažnije.Možemo potražiti isto i za Sunce,posebno ako smo rođeni po danu.
Pa kad natenane sve osmotrite i ako nađete da vam je aktivirana neka od planeta,kao meni npr,ne mora da znači ništa radikalno.Važno je pogledati samu tu planetu,koliko je kvalitetna u znaku,u poljima,da li je oštećena ili ne aspektima štetnih planeta,kakvi su ti aspektipa koje korisne planete je gledaju itd.
Ukupna slika je uvijek malo šira od tog prvog pogleda.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.