G
genije
Gost
E ovako

dakle molim jedan savet,bez zezanja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a a:i ja sam osmi razred i znam kakve su devojke u tom periodu npr moje su se smuvale sa vojnicima,propusile...ako zelis nekog ko se ne folira bolje potrazi muskog prijatelja jer oni cvrsce stoje na zemlji.ili ako ti je lakse pronadji prijuatelja sa neta za dopisivanje.npr ja sam mnogo zreliji od mojih vrsnjaka i u periodu kad su oni bili zaneseni glupim stvarima mene su izbacili iz drustva.
tvoje "drugarice" te napustile zbog tvoje individualnosti? ko sto neko rece ko zna zasto je to dobrosamo smajli na lice i zaboravi na sve folirante oko sebe!
neki ljudi ne vole da je neko drugaciji, da se istice u masi istih i jednakih, pa svoju, izvini, ali moram reci - zavidnost (u kolikoj-tolikoj mjeri), ili sta vec, ali mislim da sam u pravu
, izrazavaju tako sto ... eto, bas na taj nacin. Moj ti je savjet da iskuliras, kao sto si i sama rekla 'da ne pravis od svog zivota jednu veliku laz', jer ti to ne treba, da ostanes takva kakva si...! Ne dozvoli da te drugi mijenjaju!
ostani dosledna sebi, a onda ces lako naci drugarice... naravno, mozes da se promijenis, da postanes 'folirant' kao i ostali, da se 'utopis' itd., ali ti je bolje ovako, vjeruj.