- Poruka
- 18.738
Heh i mene su neke cure dodavale u mob pod zenskim imenom.Standardna procedura.
![]()
cao zorice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Mene nisu, a da jesu ne bi bile samnom vise, ali mi se desavalo da me neke upoznaju sa muzevima....Heh i mene su neke cure dodavale u mob pod zenskim imenom. Standardna procedura.
Sta ti oces... lepi...cao zorice![]()
Mene nisu, a da jesu ne bi bile samnom vise, ali mi se desavalo da me neke upoznaju sa muzevima....
"ja se nisam bunio... meni bilo fino... "
i meni je bilo fino, sto sto su tebe brukale a mene nisujdan ja
al da te stavi pod muskim imenom ne bi ti imponovalo?
Pomozite neznam sta cu sa sobom, mislim da cu da odlepim.Pre tri dana nadjem skriven mob u kolima.Znam da nije uredu al morala da pogledam
a kad tamo samo skoro samo brojevi od muskaraca.Pisano sve u muskom rodu.Ja izvukla brojeve i igrala se pametnjakovica.Kontaktirala sam brojeve iz moba predstavljajuci da sam musko i da zelim upoznavanje i ...I na moje veliko zaprepascenje javili su mi seeeeee.e tad sam pukla.Neznam vise sta da mislim ni sta da radim.Jos nemogu da verujem da m ise ovo desava,muzu nisam nista spomenula.Pomozite mi potreban mi je savet i pomoc.
![]()
Sofija-Sofrenović (prvo sam hteo napisati Sofronije, ali ko se još danas tako zove).