Pomozite svojim E-glasom da ova slika pobedi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

lmn

Zainteresovan član
Poruka
175
fek200744055244ast.jpg


Cenjeni i postovani!
Pomozite svojim glasom da ova slika pobedi na takmicenju u Londonu.Nas Srbin Mile Radojicic koji zivi i radi u Kini,ozenjen Kineskinjom Haiying Wang-Radojcic-(Morska Jastrebica) je zajedno i oslikao ovu sliku sa svojom suprugom.
Njih dvoje ce ujedno i biti jedni od nasih predstavnika kulture i umetnosti na predstojecim Olimpijskim igrama u Pekingu 2008 godine.
Glasati se moze samo jednom sa jednog "browsera" na kompijuteru,sto znaci da ako imate vise njih instalirano na vasim racunarima mozete glasati onoliko puta koliko ih imate.Na primer Mozila,Internet Explorer,Netscape,Apple itd...Sa svakog od njih po jednom sa jednog racunara.
Za glasanje je potrebno manje od jednog minuta.Vama to ne znaci mnogo ali za razvoj i napredak Srbije i kulture to je veliki pomak.
Iskoristite sansu pa svojim "Bozicno-novogodisnjim-poklon-glasom" nekom ulepsajte buducnost na pravi i konkretan nacin.
Takodje vam zelim Srecne i Blagoslovene, Bozicne i Novogodisnje praznike.
Prvi krug glasanja traje od 31.12.2007 pa do 07.01.2008.Kada ce nadamo se biti izabrane dve slike sa najvise internet glasova,a medju njima i naseg predstavnika,ako Bog da i vas trud.Pa onda nastupa drugi krug(o cijem datumu i trajanju ce mo vas obavestiti) sve do konacne pobede.
Uspeli smo da saradnjom pobedimo u izboru za sedmo svetsko cudo u izboru prirodnih atrakcija sa nasim predstavnikom "Djavoljom varosi",zasto to ne bi i sa slikama itd...
Hvala.

P.S.Za sliku mozete glasati na ovom linku ovde. http://www.saatchi-gallery.co.uk/sho...showpic=108725
Jos je bitno napomenuti da se klikne zvezdica pod rednim brojem 10 (deset),kao i ne glasati za druge slike.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top