Pomozite mi!!!!

steffan911

Zainteresovan član
Poruka
118
Imam 1 problem, otkad sam reinstalirao windows xp na kompjuteru nijedna igrica nece da radi. Posle nekog vremena (5-10 minuta) zablokira ili se monitor zamraci a igrica i dalje radi. Imam 512 MB RAM, graficka ATI Radeon 9200, procesor AMD Sempron 2500+ (1.75 Gh). Pomozite mi brzo osecam da ludim bez igrica :)

Imam 1 problem, otkad sam reinstalirao windows xp na kompjuteru nijedna igrica nece da radi. Posle nekog vremena (5-10 minuta) zablokira ili se monitor zamraci a igrica i dalje radi. Imam 512 MB RAM, graficka ATI Radeon 9200, procesor AMD Sempron 2500+ (1.75 Gh). Pomozite mi brzo osecam da ludim bez igrica :)

I meni se u neki igrama prosto ugasi monitor,a igra radi.

Npr. Generali,Age of Empires 3

Proveri drajvere i DirectX kako ti je markoca rekao, ako ko nenadjes u cemu je problem pokusaj ponovo da reinstaliras sistem. I ne brini reinstalirannje sistema ne moze da skodi, inace ja to radim skoro svake druge nedelje mogao bih zmurecki da reinstaliram windows.:-)
Ako ni to ne uspe proveri bios. Pre nedelju dana sam kupio graficku x1650pro kad sam je stavio instalirao drajvere nije htela lepo da radi, 2 dana sam se d*ko sa njom i na kraju sam otiso u bios stavio na best persformance i pocela je da radi kako treba, ali je za 2 dana crkla. Odneo je ja u servis dobio drugu,kad sam je stavio u komp ne da radi kako treba gasi mi monitor, izlazi iz igrica, brljave texture... Ponovo sam otiso u bios i stavio da agp slot radi na 1.8V umesto ono auto i sad radi kako treba, tako da ako ne uspes sa drajverima i reinstalacijom sistema pokusaj u bios, a ako i onda ne uspe proveri japajanje mozda ti je slabo si skoro menjao nesto procesor,hardi...

Ne mogu da budu prejake....citas li ti : "mam 1 problem, otkad sam reinstalirao windows xp na kompjuteru nijedna igrica nece da radi." Znaci pre su radile....:D

@tema Verovatno drajveri,mada ne govoris da li uopste nece da se ukljuce ili prijavljuju neke greske

inace ja to radim skoro svake druge nedelje mogao bih zmurecki da reinstaliram windows.:-)
Reinstaliras sistem svake 2 nedelje? Omg :roll:

Imam 1 problem, otkad sam reinstalirao windows xp na kompjuteru nijedna igrica nece da radi. Posle nekog vremena (5-10 minuta) zablokira ili se monitor zamraci a igrica i dalje radi. Imam 512 MB RAM, graficka ATI Radeon 9200, procesor AMD Sempron 2500+ (1.75 Gh). Pomozite mi brzo osecam da ludim bez igrica
Da li je nemogucnost igranja igrica jedina anomalija na kompu?
Da li stabilno radi pri vecim opterecenjima, da li se normalno pali i gasi itd?

To sto kaze da reinstalira na 2 nedelje..podseti me na nekoliko meseci ranije kada sam ja tako radio...uvek me je nesto zezalo, tako da ga razumem na neki nacin.
Kazes uzeo si 256rama..da li ti je sa njim radilo sve ok ? Ili je sve pocelo kada si ugradio tu memoriju ? Ako znas da reinstaliras...onda reinstaliraj, ako kompjuter radi tokom reinstalacije kako treba memorija ti je ok, onda skini drajvere za maticnu,graficku pa probaj ;)

Ne znam zasto ali mi se reinstaliranje windowsa uvuklo pod kozu. Cim neka igrica ne da radi ja reinstaliram windows, zakacim neki virus na netu reinstaliram windows, neki put reinstaliram windows jer to dugo nisam radio. Sad sam poceo malo da smanjujem sa reinstalacijom windowsa, komp sam poceo da koristim samo za igrice tako da nemam nikakav anti virus niti ista slicno.

Koliko napajanje imas i koju graficku imas?:confused:

Ne znam zasto ali mi se reinstaliranje windowsa uvuklo pod kozu. Cim neka igrica ne da radi ja reinstaliram windows, zakacim neki virus na netu reinstaliram windows, neki put reinstaliram windows jer to dugo nisam radio. Sad sam poceo malo da smanjujem sa reinstalacijom windowsa, komp sam poceo da koristim samo za igrice tako da nemam nikakav anti virus niti ista slicno.

Koliko napajanje imas i koju graficku imas?:confused:

Da ja nisam ja..trebao bih te pitati, zasto ne instaliras antivirus ? Ali posto sam ja ja, necu da te pitam, posto znam x)

o tome ti pricam, ali eto odlucio sam se pre nedelju dve da instaliram kasperski..pustam ga mozda svake druge trece noci kad rano legnem da skenira komp, i onda ga opet zaboravim ;) Sta je covek uradio sa problemom ? :)

Back