Pomozite mi oko izbora knjige o transcentalno dimenziji svesti

• Začetnik teme Začetnik teme Holy1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče. Želim da uđem u dublju materiju ovog termina jer mi je jako interesentan. Da li može neko da mi predloži neko kvalitetno lako shvatljivo štivo sa primerima u vezi transcentalnoj dimenziji svesti?

ovo je knjiga koja tebi treba
1590616368778.png

Dobro veče.

Želim da uđem u dublju materiju ovog termina jer mi je jako interesentan. Da li može neko da mi predloži neko kvalitetno lako shvatljivo štivo sa primerima u vezi transcentalnoj dimenziji svesti?
Nedostaje mala preciznost da bi se odgovorilo. Da li uistinu samo želiš iz nekog razloga ili za to imaš duboku P-O-T-R-E-B-U.
Ovo nekome može izgledati čudno, ali razlika je ogromna zato želja izvire iz našeg uma a Potreba izvire iz nas Bića, ili Duše.
Ukoliko je ono prvo, možeš uzeti bilo kojuz knjigu, međutim, ako je ono drugo onda tebi treba knjiga koja će govoriti tako da kod čitanja u sebi osetiš radost.
Od ove druge imaćeš ogromnu korist jer ćeš po prvi put početi da zadovoljavaš vekovnu potrebu za pravim izvorom sreće i razumevanja ili pravog znanja.

Dobro veče.

Želim da uđem u dublju materiju ovog termina jer mi je jako interesentan. Da li može neko da mi predloži neko kvalitetno lako shvatljivo štivo sa primerima u vezi transcentalnoj dimenziji svesti?
to ze zove transcendentalna stanja svesti... ali kako god, to se neuci iz knjige, treba ti ucitelj, ziv ucitelj, postoje kursevi za transcendentalnu meditaciju, i to otprilike negde tamo treba da se pocne, ali ako hoces samo da poucavas podatke o tim stvarima onda imas na guglu puno toga

Back