rapboy
Početnik
- Poruka
- 14
Hocu da instaliram neke programe ali ne mogu jer nisam Administrator racunara nego Odredjeni korisnik.Kako mogu da zaobidjem administratora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rapboy:Hocu da instaliram neke programe ali ne mogu jer nisam Administrator racunara nego Odredjeni korisnik.Kako mogu da zaobidjem administratora?
rapboy:Hocu da instaliram neke programe ali ne mogu jer nisam Administrator racunara nego Odredjeni korisnik.Kako mogu da zaobidjem administratora?
Program MORA da se bootuje.Login Killer:Hacking. Imas na netu neki program koji ce da "razvali" siftu adm.
Znaci:
Skines sa neta program, pokrenes ga kao obican korisnik i to je to.
translation please...ndjordje91:Ja znam,meni se isto desavalo.Ovako odes u MOJ COMPIJUTER-Pa Promeni Postavku na ono 3-pa nadjes Korisnicki nalozi-pa nadjes tvoje ime-onda promeni ime mog naloga..tamo desu sta zelite da uradite pa imas nekoliko da stiklitas...Ako ti nije jasno...Ovde na pisi...