S
Slomljena
Gost
Imam momka koga veoma volim i cenim, i on voli i ceni mene takodje, ali kad vodimo ljubav, prvo zeli da mu ispusim a onda da me udara penisom po licu, a meni se to ne svidja, ali ne smem da mu se suprostavim... sta da radim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
dobro te poštuje kad mu se ne smiješ suprostaviti.je li možda upitao slažeš li se ti sa tim mlaćenjem ku... po licu.Slomljena:Imam momka koga veoma volim i cenim, i on voli i ceni mene takodje, ali kad vodimo ljubav, prvo zeli da mu ispusim a onda da me udara penisom po licu, a meni se to ne svidja, ali ne smem da mu se suprostavim... sta da radim?
:shock:Slomljena:Imam momka koga veoma volim i cenim, i on voli i ceni mene takodje, ali kad vodimo ljubav, prvo zeli da mu ispusim a onda da me udara penisom po licu, a meni se to ne svidja, ali ne smem da mu se suprostavim... sta da radim?
da super je tema!!!hanibal77:ovo je jace od mene.
sto otvarate nove teme kad ima toliko zanimljivih?
Slomljena:Imam momka koga veoma volim i cenim, i on voli i ceni mene takodje, ali kad vodimo ljubav, prvo zeli da mu ispusim a onda da me udara penisom po licu, a meni se to ne svidja, ali ne smem da mu se suprostavim... sta da radim?
Slomljena:Imam momka koga veoma volim i cenim, i on voli i ceni mene takodje, ali kad vodimo ljubav, prvo zeli da mu ispusim a onda da me udara penisom po licu, a meni se to ne svidja, ali ne smem da mu se suprostavim... sta da radim?
Shta se palis? Vidish da je ovo neko postavio iz za*ebancije.A ako to nije slucaj onda joj tvoj govor sigurno nece pomoci. Jer onda joj nema pomoci.nivea_soft:e uredu je,da,bas smo mi jadne male zene.Zene su u 90% slucajeva hrabrije od muskaraca,stvar je u tome sto zbog nekih glupih,zadrtih,citaj balkanskih,pravila o tome ko je sta u kuci to ne dolazi do izrazaja.Ljudi se vecinom tako ponasaju ne jer se boje da istaknu svoje stavove vec jer veruju da to tako treba.To je pogresno vaspitanje ili postovanje pogresnih ili starih autoriteta.Za sta treba vise hrabrosti-da tipu kazes,ej nemoj vise to da radis,ne prija mi,ili da okacis ovakvu temu na forum pa da posle citas razne komentare tipa-glupaco,itd.
Ne mislim da si kukavica ili bilo sta slicno,slobodno mu reci sta ti prija a sta ne.Ako te voli bice ga sramota sto te je terao na tako nesto.Opet i ti si kriva-kako on da pogodi sta nije ok kad neces da mu kazes?
Betty:![]()
![]()
![]()
umrla sam od smeha!
zamisli da te tera da piskis po njemu![]()
e, budalastina![]()