Pomozite mi da prodam stan

stavljaj oglase po forumima
ovde npr na krsti ili na nekim forumima od nase dijaspore po svetu oni bar imaju love
evo ti npr kod mene u pariz http://www.orlovi.com/ tu se registrujes prvo i onda imas FORUM-Petites annonces(mali oglasi) to ti je na dnu stranice negde,ima dosta ljudi iz okoline svilajnca i pozarevca koji kupuju jer vidim da ko kog je stavio da nesto prodaje u Srbiji prodao je
A mozes i facebook da koristis,postanes clan neke grupe iz nekog grada tj postanes clan grupe iz vise gradova srbije i tamo zalepis na zid da prodajes stan u BG

Super ideje, hvala ti puno! Nisam ni pomislila na FB, a zaista moze biti mocan nacin da se dodje do velikog broja ljudi odjednom.

probaj prvo sa ovima po inostranstvu imate i vi u americi dijasporu sigurno pa ako ne upali javi se ovima sa "normalnim cenama"

ruku na srce ja mislim da normalne cene trazimo samo kada kupujemo a kada prodajemo trazimo one nenormalne STO VECE :mrgreen:

I pogledaj ovde na krstarici u nekretnine da vidis koje su cene po BG :eek: da se slogne covek

probaj prvo sa ovima po inostranstvu imate i vi u americi dijasporu sigurno pa ako ne upali javi se ovima sa "normalnim cenama"

ruku na srce ja mislim da normalne cene trazimo samo kada kupujemo a kada prodajemo trazimo one nenormalne STO VECE :mrgreen:

I pogledaj ovde na krstarici u nekretnine da vidis koje su cene po BG :eek: da se slogne covek

Zivim i ja u dijaspori;) ali znam sta su "normalne" cene u BG-u:D Naravno, na zapadu se sve prodaje preko Maklera. Potraznja-ponuda su svuda merilo za cenu. U svakom slucaju, ako je cena daleko vislja od prosecne, mala je mogucnost otudjenja. A kada se pocne sa spustanjem cene, objekat je tesko prodati:neutral:

Ovaj stan ce definitivno biti super prilika. Ali necu jos da vam otkrivam kako je divan dok ne napravim sajt i sve cakum-pakum. :-)

Jedan zakon prodaje vazi svuda. Da li u Americi gde ti zivis, Francuskoj gde kolega zivi, Nemackoj gde ja zivim ili Srbiji, svuda je lokacija bitna. Luksuz i skupi extrasi ti mogu samo biti naplatljivi u najboljim lokacijama, sve ostalo je neisplativo:neutral:
Ali jos jednom naglasak na uredne papire, ako to nije regulisano...imas problem sa prodajom.
U zemljama gde mi zivimo, to je sasvim normalno da se ne gradi bez dozvole, u Srbiji...nije:sad2:

Poslednja izmena:
Hahaha, pa ne znam detalje, o tome se radi. Ne znam koliko ce stan da kosta. Ja sam puno ulozila u njega, ali nemam predstavu koliko vredi na nasem trzistu dok ga ne pogleda neko ko se u to razume. Radovi su upravo zavrseni, ja ga jos nisam ni videla.

nisi videla stan u koji si ulozila brdo para? :eek:
cekaj, ovo stvarno ne razumem :confused:
sta god da su radili majstori u stanu, mogli su ti poslati slike na mail... ovo prvi put u zivotu cujem.

Hahaha, pa ne znam detalje, o tome se radi. Ne znam koliko ce stan da kosta. Ja sam puno ulozila u njega, ali nemam predstavu koliko vredi na nasem trzistu dok ga ne pogleda neko ko se u to razume. Radovi su upravo zavrseni, ja ga jos nisam ni videla.

Pa slusaj nisu ga pravili od zlata..ono kao napises ulicu..koji sprat..ima lift..ostala sminka kao cg..interfon..kablovska to je manje bitno..znaci od 200 do 250 soma

Zgrada je stara, ovo je adaptirano visoko potkrovlje, ne vesernica. Stan je legalizovan pre 25 godina sa projektom arhitekte od ihaj-haj strana, po svim propisima. Papiri su u redu.

Ne razumem sta hoces da kazes pod "akcije". Kako se dolazi do kupaca ako se ne reklamira? Moj plan je da napravim sajt i taj URL da stavim u oglase. Kako bi ti to drugacije, savetuj.

Pa pitala sam agencije, oni uopste ne reklamiraju, samo stave dva reda na svoje sajtove, pa ako kupci sami nadju super, a ako ne, oni nista sa svoje strane ne rade u smislu promovisanja nekretnine na trzistu.

U Americi agencija ulaze od svojih sredstava da nekretninu reklamira u novinama sa slikom, zatim salje pisma ili razglednice sa informacijama o nekretnini svih potencijalnim kupcima postom, pa organizuje "open house"... To je sve znaci posao koji mora da se odradi da bi se doslo do potencijalnih kupaca.

Ako to u Srbiji nece agencija, onda moram ja.

Meni nikako nije jasno kako te agencije dolaze do kupaca, izgleda mi sasvim pasivno?

Pa pitala sam agencije, oni uopste ne reklamiraju, samo stave dva reda na svoje sajtove, pa ako kupci sami nadju super, a ako ne, oni nista sa svoje strane ne rade u smislu promovisanja nekretnine na trzistu.

U Americi agencija ulaze od svojih sredstava da nekretninu reklamira u novinama sa slikom, zatim salje pisma ili razglednice sa informacijama o nekretnini svih potencijalnim kupcima postom, pa organizuje "open house"... To je sve znaci posao koji mora da se odradi da bi se doslo do potencijalnih kupaca.

Ako to u Srbiji nece agencija, onda moram ja.

Meni nikako nije jasno kako te agencije dolaze do kupaca, izgleda mi sasvim pasivno?

Mislim da si pogresno razumela. Tacno je da agencije ili stave dva reda, ili cak ni ne stave, ali to nije bitno. Svako ko je ozbiljan u kupovini stana, otici ce u agenciju da trazi. I ako kaze da mu treba stan od oko 100 kvadrata u centru Beograda za toliko i toliko para, agencija ce mu ponuditi svoj stan. Znaci, ti reklamiraj po oglasima ovde (ako imas nekoga ko ce da pokazuje stvar zainteresovanima), a agenciji daj vremena da ti nadje.

Back