POMOZITE I UDOMITE GRILETA GRICKA!

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Drugari ja sam Gricko!
Nekada sam bio vesela kuca i druzio sam se sa svima, spavao sam ispred jednog ulaza u 37. bloku na Novom Beogradu, i tu su me lepo hranili , ali na zalost tu pocinje i zavrsava se njihova jedina briga o meni....kao svaki nestasni pubertetlija jurcao sam kao muva bez glave, da slucajno ne propustim nesto. A onda 18. janurara, na parkingu ispred OS "Djuro Strugar" mahniti vozac, slucajno ili namerno, udario je u mene...a mogao je i u neko dete....Od tog trenutka ja vise ne mogu na noge...ali tu se ne zavrsava sva moja muka...Molim vas, poslucajte pricu o meni....Dovuka sam se na prednjim nogama do ulaza ispred koga sam ziveo. Jedna gospodja me je odmah odvela kod veterinara, koji me je snimio i kontatovao da je polomnjen peti prsljen, da vise necu moci na noge i predlozio joj da me uspava....isto je prelozila i jos jedan veterinarka....Ona me je onda vratila ispred ulaza...momci koji su birnuli o meni, a koje sada vise i ne zanimam, prosledili su me na grbacu devojci koja i sada brine o meni...vise nikada nisu pitali za mene, nije ih bilo briga da li sam dobro, da li sam gladan, da li mi nedostaju...bio je vazno da bise bogalj ne sedi njima ispred ulaza....Ja sam smesten u jednu vet. ordinaciju, operisan sam 23. januara u vet. stanici Beograd...i od tada za mene sve krece niz brdo...Rana mi se rasila i inficirala se, nisam dobijao adekvatnu terapiju, temperatura mi je skocila, prestao sam da jedem, rana mi je uzasno smrdela, a nuzdu sam prestao da kontrolisem....U poslednjem trenutku odnet sam u vet. ordinaciju Linea Alba (koja je spasila i moju drugaricu Albu kojoj je pucano u kicmo), gde su mi se par dana borili za zivot...Tu bitku sam, nadam se, dobio...sad sledi bitka za moje noge....bitka za moje udomljenje, moj privremeni smestaj i novac za moje dosadasnje i buduce lecenje...jer je ovo sve, osim velikog truda ulozenog u moje zdravlje, ostavilo i veliki dug...i veliko ogorcenje zbog ne savesnog vet. lecenja.

POMOZITE GRICKU!

Svetlana je bila tako ljubazna da ustupi svoj račun da bi se na njega uplaćivao novac za Gricka. Molimo vas da obavezno navedete kao svrhu uplate: GRICKO.
Svetlana Lazić
160-5200100139348-49
Banka Intesa

Пренето са:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002069585684

Контакт: gricko37@gmail.com
 
Poslednja izmena:
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.