Pomozimo Medi da shvati

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim sad kad ste utvrdili sta je PSD dajte se angazovati na odovoru , bas je trulex da drugaricu forumasicu Medicu uskratimo za odgovor , mozda bitno uticemo na nju u pogledu buducnosti i postavljanja ciljeva zivotnoj misiji.

Ili ti ako mozemo da sprecimo da se bar jedna od nas pita ovo , sad je vreme da pocnemo :)

Eto svi za jednog , jedan za sve , ili Meda za sve (umesto za jednog)

Tek mi sada nije jasno...kako pravi srpski domacin, jel moze neko da opise tog pravog domacina? Patrijahalac? Sta je pravi a sta nepravi domacin?

Ako je tema zasto bih se udala ja idem logikom privrzenosti...well, brak po mojoj logici nije Pariz u jesen, setnja kraj Sene sa harmonikom u pozadini, braserija i romanticni poljupci...i to je brak ali nije samo to. Brak jeste ugovor ali nije ni samo to. Po mojoj logici brak je mix emocija, lojalnosti, ugovora, zivotnih stremljenja, saputnika, prijateljstva, puzeve kucice, pola tereta da predje na tudja pleca kada nam se ucini da su nasa slabasna, da uzmemo po pola deciji teret i tako njih oslobodimo citave tezine. da se sklupcamo dok gledamo film, da mi kupi tampone kada me iznenadi, da se ne osecam tuzno kada dolazim sa puta jer znam da me ceka na aerodromu kao sto bih i ja cekala njega...to je za mene brak, zbir svega emotivnog i zakonskog, pre svega privrzenost i oslonac zabibren emocijama i mastom...to je za mene definicija ljubavi, volim njega zbog njega ali ga volim i zbog toga sta predstavlja meni samoj...to je za mene domacin i razlog za brak

...jesam li promasila temu? Uvek sam imala problem da tim, salata od misli hehehe...

A pa nije to isto....to moze i komsija :zper: ovde cemo da pricamo o sustini ....ono zasto smo izabrale jednog umesto svih njih ....
Pa lakše je okrenuti jednog kad ti nešto treba... :mrgreen:
Zamisli da ih imaš petoricu pa moraš svu petoricu da nadgledaš, pa ti objašnjavaju, pa se trude, pa ovaj oće ovo onaj ono... rastrazane smo bre previše...
Taman ga naučiš kako da zakopča haljinu, pa dođe drugi... pa dok njega obučiš... ajme...:mrgreen:

ajd da je samo na temama- seti se zavodnice Cicak samo :besna:

:think: ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back