Помозимо Јоргованки да састави владу !!!

Dovoljno je što je predsednik Šumadinac !!! :hahaha:

A ako bi gledao 2-3 koleno, 70% Srba ne bi bilo iz Srbije.

Sad ga i ti malo pretera, ali je na primer većina onih koji su podizali ustanke 1804. i 1815. imala bar dede rođene van Srbije... Polovinom 18. veka Šumadija i dolina Velike Morave su bile sablasno prazne. Sve ukupno je tu živelo 20000 ljudi...
No dobro, ja razumem potrebu onih čiji su preci stvarali Srbiju 1804-13, 1815, 1862-7, 1876-8, 1912-1918, da budu ti koji će voditi državu, to je sasvim logično i zato bih voleo da što manje mojih zemljaka bude u Vladi. Pa nek se pljuju Dinkić, Ćirić, Marković, Cvetković...

Боро пријатељу то је он договорио одавно иначе не би ни постао председник ( Србија као да се на Бога камењем бацала какве председнике бира :roll: )
Има да слуша амбасадора Немачке и Америке и испуњава њихова наређења, за узврат ће моћи он и 100-200 његових ликова да се енормно богате плус да запосле ближу и даљу родбину и пријатеље на 4 године...
Извини ако си за ту опцију али одвратни су ми и љигави исто колико и жути.

Novice , ti znas moju opciju . Ako ce Nikolic slusati americkog i nemackog ambasadora - pasce u nesvest - jer ce dobijati razlicite naredbe ( amerika i nemacka vise nisu u ljubavi - cak sta vise ) . Ako ce ici putem evrointegracija - nece imati gde da ode , EU ce se raspasti .

Sustina je napraviti vladu u kojoj ce biti sto vise Ruskih prijatelja , a to sa vladom DS - SPS - LDP nije moguce ( ono malo Rusofila u SPSu ce biti obrisani ) .. vlada SNS - DSS -SPS bi bila mnogo pozeljnija , ali ...

U sustini , ja sad uzivam da zajebavam ove izbezumljene zutace ... ;)

Poslednja izmena:
Novice , ti znas moju opciju . Ako ce Nikolic slusati americkog i nemackog ambasadora - pasce u nesvest - jer ce dobijati razlicite zadatke ( amerika i nemacka vise nisu u ljubavi - cajk sta vise ) . Ako ce ici putem evrointegracija - nece imati gde da ode , EU ce se raspasti .

Sustina je napraviti vladu u kojoj ce biti sto vise Ruskih prijatelja , a to sa vladom DS - SPS - LDP nije moguce ( ono malo Rusofila u SPSu ce biti obrisani ) .. vlada SNS - DSS -SPS bi bila mnogo pozeljnija , ali ...

U sustini , ja sad uzivam da zajebavam ove izbezumljene zutace ... ;)

Tako je boro sine ,samo ti uzivaj
bira rus.jpg

BEOGRAD - Dalje slabljenje dinara prema evru i jučerašnja intervencija Narodne banke Srbije (NBS), koja je prodala 40 miliona evra na deviznom tržištu, nisu povezani sa rezultatima predsedničkih izbora, jer je tražnja za devizama značajno veća od ponude, a izvozni rezultati su i dalje slabi, ocenili su analitičari.
Komentarišući intervenciju od 40 miliona evra i današnju kursnu listu NBS, prema kojoj je zvanični srednji kurs dinara slabiji za 0,6 odsto prema evru, ekonomista Goran Nikolić rekao je da je to, pre svega, posledica pokušaja banaka da svoje pozicije drže u što većem iznosu u evrima, a što manje u dinarima, kako bi se zaštitile od rizika.
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...i-pad-dinara-nema-veze-sa-izborom-predsednika

Back