pomozi mi i vodim te na burek:D

GhettoBeograd

Poznat
Poruka
7.909
Zna neko neki sajt al' ne tipa rapidshear i slicno da okacim neke licne stvari 1-2GB i da stavim sifru na to, da samo ja mogu da skinem kada mi zatreba to?

btw. da ne otvaram novu temu. Jel ima neki program ili fora da sajtove sacuvane iz bookmarks-a(google chorme-a i fairxoa-a) sacuvam, znam da mogu da tih copy u world-u al' to bi trajalao 5 dana jer ih imam milion...

Za prvo pitanje mogu samo da kazem da se nisi potrudio i da je takvih sajtova pregrst na internetu, samo nisi dovoljno googlao. E sad 2gb mslm to je mnogo za bespatan acc, mslm da je cak i preko 500 mnogo. Ustvari evo ima ovaj sajt :
http://www.filedropper.com/
granica je do 5 gb.
A za drugo pitanje, pa ne moras da ih kucas u word-u, idi u direktoriju gde si instalirao browser i nadji gde ti cuva te stranice, ne mora da znaci da ih cuva tamo, mozda u my documents - nisam siguran u kom su tu formatu, mslm da su HTML npr

Zna neko neki sajt al' ne tipa rapidshear i slicno da okacim neke licne stvari 1-2GB i da stavim sifru na to, da samo ja mogu da skinem kada mi zatreba to?

btw. da ne otvaram novu temu. Jel ima neki program ili fora da sajtove sacuvane iz bookmarks-a(google chorme-a i fairxoa-a) sacuvam, znam da mogu da tih copy u world-u al' to bi trajalao 5 dana jer ih imam milion...
A kog tipa? Jel misliš na video?
Staviš na yt i podesiš da možeš samo ti da vidiš i to je to.Onda kad ti "ustreba" daunlouduješ i to je to.
Ja meni linkove bitnih sajtova iz bukmarka šaljem sa yahoo-a na gmail i sa gmail-a na yahoo. (ne može da škodi, nek ih je svud)

jednostavan odgovor na prvo pitanje: nemoj da postujes link :)

How long does FileServe store my files?

As a Premium Account holder we will store your files forever. They will never be deleted even when they haven't been accessed for a long period of time. If you are a free registered member, we will keep the files on our server for up to 60 days after the last download.

omanuo sam nije mesec vec dva :),znaci xitman ako si free user a nisi skidao taj fajl a stoji ti vise od godinu dana onda ga je skidao neko umesto tebe :mrgreen:

Kome ide burek?
MENI

fing-1.gif

Back