pomoccc oko macee

aaa znam ali problem je sto ona ne nadje nijednu drugu zanimaciju osim da skace po meni ili drugim ukucanima,a i ja i otac rano ustajemo ja za skolu on za posao i zaiosta nam je potrebno da se lepo naspavamo,ja zadnjoh dana spavam u skoli i lose mi ide...a jako je volim,ne znam sta cu...znam da nije resenje da je zatvorim negde,ali mi je i ta grozna ideja pala na pamet da je ostavim samu u hodniku,ali ne znam koliko je to pametno raditi,naravno samo uvece???

Jasno mi je. Ja ustajem u 6h. Trenutno sam kod kuce iz zdravstvenih razloga i opet ustajem u 6h zbod dvorisnog ljubimca Usketa :roll:. Sta reci... :D

Ne znam koliki ti je hodnik i koliko mozes da izvedes odvajanje. Meni se cini da ce se ipak situacija polako regulisati da svi budete zadovoljni, ali ako mislis da je hodnik nocu dobro resenje - uradi tako. Samo mu obezbedi sve sto mu treba dok ujutru ne ustanes.

Pre neko jutro ja ustanem i taman skuvam kafu kad on lego na moje mesto i cvrsto zaspao. Imam utisak da je samo hteo da me probudi....

Izgleda da je to neka zajednicka macija crta :D. Uvale se tamo gde mi treba da legnemo brzinom svetlosti, nekad jure da pre nas zauzmu busiju, a onda stisnu oci, sklupcaju se, duboko disu i foliraju se da su zapale u zimski san :zcepanje:.

Poslednja izmena:
...cepa i nametsaj :(

Mogla bih dosta da ti pricam o cepanju namestaja, cak i fotke da prilozim :lol:. Branim fotelje u dnevnoj sobi kad god ih cujem kako tu ostre kandze, ali dzabe. Nisam tu 24 h da pazim na njih, znam da ce ono sto im ne dozvoljavam praktikovati dok me nema, te se branim kako znam i umem :rtfm:. U svakom slucaju izlazim na kraj, kuca nije u rasulu i...to je to... :)

maca je pocela lagano da se navikava,svaki dan spavamo zajedno bar sat duze a popodne sto se tice i mene i nje ne bih ni ustajale iz kreveta,sto se tice ukoravanja ne pomaze,moracu upotrebiti druge metode da bi naucila sta ne sme da radi....jako se plasi fena za kosu,nakon susenja moje kose ne izlazi iz mesta na koje se zavukla duze vreme :(....E da,jos jedna divna novos,moja komsinica ima isto mace verujem da su iste starosti,samo je malo krupnija(zenka)...taman pomislila eto mu drustvo kad ono....on se plasi :D

POmoc!!!!macka mi je jutros poludela nikad nije takva skace gde nikad nije skakala i juri veoma brzo kao da je djavo juri! ne znam sta joj je,brinem se???kritikujem je,malo poprskam vodom,ali ne pomaze,skoro da mi je pocepala tepih i namestaj :(

Znam da je ova tema pokretana 100000 puta ali mislim da cu ovako lakse(nadam se) doci do odgovora koji su mi potrebni!eEpa ovako pre 3 dana kuci sam dovela macku rekla bih da je stara oko 3-4 meseca,drug je nasao na ulici,jako uplasenu ali sada se veoma dobro snasla kod mene...problem je u tome sto nema iskustava sa mackama i ponekad ne znam da li joj nesto treba,da li je nesto boli i slicno...Maca je jednobojna siva,rekla bih da je "preslikana" ruska plava macka,imaju iste oci,boju dlake a koliko sam citala na netu i osobine,nestasna,pametna....ali se zaista plasim sto se stalno zavlaci negde pa je stalno "uhodim da se ne zavuce gde ne treba"...ima dosta kablova tamo gde se gura a isto tako morace da ostaje sama kada sam ja u skoli neko vreme i zanimama me da li ce se snaci sama,jel nije opasno sto se stalno negde zavlaci?

mislim da oko toga kad ides u skoli ne treba da brines i moja macka je ostajala sama i pored tih kablova koji su isto i kod mene bili ostala je zive i dan danasz:p kada nedje ides ostavi joj zdjelicu punu hrane i da ima nedje da spava u neku kutiju ili tako nesto i za drugo ne brini ...

Back