Pomoc

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
291
Vrv sam promasila forum ali ne znam gde drugde da stavim ovo.Dakle , za stipendiju moram da donesem kopiju licne karte i tekuceg racuna ,ja ne znam kako to izgleda ,ja sam za licnu kaetu bukvalno samo ocitala a kazu treba kopija ,a za tekuci racun nisam sigurna kako treba da ozgleda kopija evo postavila sam slike sta sam uradila tj kako moje izgleda pa ako neko moze da mi potvrdi da li je dobro.Prva slika je ocitana licna, a druga je kopija tekuceg racuna

ves.bole

Poznat
Poruka
8.586
Vrv sam promasila forum ali ne znam gde drugde da stavim ovo.Dakle , za stipendiju moram da donesem kopiju licne karte i tekuceg racuna ,ja ne znam kako to izgleda ,ja sam za licnu kaetu bukvalno samo ocitala a kazu treba kopija ,a za tekuci racun nisam sigurna kako treba da ozgleda kopija evo postavila sam slike sta sam uradila tj kako moje izgleda pa ako neko moze da mi potvrdi da li je dobro.Prva slika je ocitana licna, a druga je kopija tekuceg racuna
LK je OK.
Za tekući je dovoljan broj računa i naziv banke, kakve kopije ti traže?

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.635
obrisane su slike tekuceg racuna i licne jer postavljanje licnih podataka nije preporucljivo niti dozvoljeno

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.635
to sto si kopirala trebalo bi da bude dobro ..odnesi tamo gde se predaje za stipendiju..ako nije u redu oni ce ti reci kako da uradis

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
99.912
Ne vidim sta se kacilo, uglavnom ja trazim ocitanu licnu i samo stampanu sliku kartice na kojoj se nalazi i broj tekuceg racuna.
Uglavnom kao sto je Nina rekla, recice ti ako nesto drugo treba.
znam kad nesto radim po ugovoru o delu obicno knjigovodja trazi da mu skeniram karticu da bi lakse sve sredio.

inace ako to radite, nikako ne skenirati (kopirati) zadnju stranu jer se tamo nalazi identifikacioni broj za online kupovine. :rtfm:

Vanja145

Zainteresovan član
Poruka
291
to sto si kopirala trebalo bi da bude dobro ..odnesi tamo gde se predaje za stipendiju..ako nije u redu oni ce ti reci kako da uradis
Poslali su mi poruku sta da donesem i pise fotokopija tekuceg racuna,sad na sta su tacno mislili nzm prvi put cujem da tako nesto i postoji, ali ako nije u redu kontam da ce mi reci kad budem predavala