Pomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Antonijeva mala - To sto nisi ostala trudna i posle tri ipo godine,ne znaci da si nerotkinja,Normalno je,da ako zena posle najvise dve godine ne zatrudni (pod uslovom
da ima redovan seks) sa muzem,da je u pitanju inkompatibilnost sa tim covekom.Ukoliko si ginekoloski zdrava,ti ces sa drugim muskarcem,sa kojim si kompatibilna
u seksu,brzo zatrudneti.Trazi dozvolu od svog muza,da mozes da zamolis nekog njegovog druga,da te oplodi. Ukoliko ti odbije molbu,znaci da ne zasluzuje tvoju ljubav.

Antonijeva mala - To sto nisi ostala trudna i posle tri ipo godine,ne znaci da si nerotkinja,Normalno je,da ako zena posle najvise dve godine ne zatrudni (pod uslovom
da ima redovan seks) sa muzem,da je u pitanju inkompatibilnost sa tim covekom.Ukoliko si ginekoloski zdrava,ti ces sa drugim muskarcem,sa kojim si kompatibilna
u seksu,brzo zatrudneti.Trazi dozvolu od svog muza,da mozes da zamolis nekog njegovog druga,da te oplodi. Ukoliko ti odbije molbu,znaci da ne zasluzuje tvoju ljubav.

:rotf:

Reci te mi ovako 3 ipo godin sam u braku Ni jednom nisam ostala u drugom stanju. Svaki put imam redovnu menstruaciju. Dali znate mozda sta se desava I sta je uzrok svega toga

Ovde to niko ne moze da ti kaze jer niko od ovih sto pisu nisu lekari a ovo sto si napisala je za lekara ginekologa za pocetak, koji ce te pregledati i uraditi sve potrebne analize..moguce da se i tvoj suprug pregleda , pa ces znati posle svega toga o cemu se radi kod tebe

лудооо :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back