Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mozete li mi pomoci, gde da nadjem driver za zvucnu kartu .Ne znam koja je zvucna karta u racunaru, jedino sto vam moze koristiti je to da mi je konfiguracija racunara Pentijum I, 200Mhz i windows 98.Ako ne znate konkretno koji je u pitanju driver, onda mi recite vise nekih drivera i gde ih mogu skinuti, pa cu ja sama pronaci odgovarajuci, prilikom instalacije.
Unapred hvala!
Ukoliko ti je zvucna karta integrisana na ploci, potrebno je da znas tacnu oznaku maticne ploce, pa ces driver lako naci na homepage proizvodjaca [opet: maticne ploce ]
U slucaju da nije integrisana, moras da izvadis zvucnu kartu i sa nje pokupis sto vise oznaka, kako bi nasla korektan driver.
Pa s obzirom da ima PentiJum I, ne verujem da ima integrisanu zvucnu na ploci< sta vise ne verujem ni da ima zvucnu .
U svakom slucaju izvadi zvucnu i procitaj gde je proizvedene i ko ju je proizveo, a ako jos pise koji je model onda si na konju.