N neupucena Gost 15.06.2004. u 22:03 - POMOC #1 Kako da mi pocetna stranica bude www.cg.yu. Kad god ukljucim racunar pojavimi se neka druga. Pomozite molim Vas
Kako da mi pocetna stranica bude www.cg.yu. Kad god ukljucim racunar pojavimi se neka druga. Pomozite molim Vas
H Hackers Primećen član Poruka 885 16.06.2004. u 11:03 - POMOC #2 Tools - internet opcije - i u home page ukucas tu stranicu.
N neupucena Gost 16.06.2004. u 21:45 - POMOC #3 Ja ukucam i dodje www.cg.yu ali sutri dan kad ga upalim ponovo se pojavi neka bezvezna stranica. Treba li što kliknut prije OK ops: ops: HVALA
Ja ukucam i dodje www.cg.yu ali sutri dan kad ga upalim ponovo se pojavi neka bezvezna stranica. Treba li što kliknut prije OK ops: ops: HVALA
Tuzni_patak Elita Poruka 18.247 19.06.2004. u 13:51 - POMOC #4 neupucena: Ja ukucam i dodje www.cg.yu ali sutri dan kad ga upalim ponovo se pojavi neka bezvezna stranica. Treba li što kliknut prije OK ops: ops: HVALA Kliknite za proširenje... Imas crvica, pa te salje na neku stranu.... nema resenja dok crvi rovare... osim registry
neupucena: Ja ukucam i dodje www.cg.yu ali sutri dan kad ga upalim ponovo se pojavi neka bezvezna stranica. Treba li što kliknut prije OK ops: ops: HVALA Kliknite za proširenje... Imas crvica, pa te salje na neku stranu.... nema resenja dok crvi rovare... osim registry
Ragen Primećen član Poruka 591 19.06.2004. u 23:08 - POMOC #5 jaooo nesreco nista, skini adware 6.0 personal, update i resices problem... nadam se da nije neki tvrdoglav crvic PS> nemoj vise na XXX strane
jaooo nesreco nista, skini adware 6.0 personal, update i resices problem... nadam se da nije neki tvrdoglav crvic PS> nemoj vise na XXX strane
Ragen Primećen član Poruka 591 19.06.2004. u 23:08 - POMOC #6 hmmm... da, adresa je www.lavasoft.de srecno