Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolcezza:Tuzna, ej bre.... jesi ti LOODA???? Skenjavas se za garijem koji:
1. Prevario te je sa drugom ribom
2. Osamario te je
3. NA SRED CENTRA GRADA
4. Pljuvao je za tobom!!!!!!
Pa kukala mu mati! Brzo idi da sipas pesak u rezervoar njegovog auta, ogrebes boju na istom, razbucas mu bajs, "slucajno" prospes varikinu na njegovu omiljenu majicu... ima jos tih konstruktivnih predloga!!!
NAJVAZNIJE: unajmi nekog bodigarda da mu poblize "objasni" zasto nije dobro udarati devojke ( u obzir dolaze braca, drugari...) i nemoj nikad NIKAD da mu se javis na ulici!!!
Eto, sta je Dolcezzi, najteze palo !!! A da je vostio ko' konja u nekom mirnijem ambijentu, onda bi bilo : U REDU, DESILO SE, a ?!?
Iggy:Stara arapska poslovica kaze:"Tuci zenu svakoga dana,ako ne znas razlog,ona zna."!
underwater:a ja ti predlažem da ga maksimalno iskuliraš...
još bolje, možemo svi kolektivno da ga iskuliramo...
evo, ja ću prvi8)
Dolcezza:A imas i opciju, prikazi nam njegovu sliku, pa da mi puljunemo za njim svaki put kad ga vidimo!
A evo ja cu da vristim za njim od smeha, i glasno da vicem "To je onaj sa malom, pishom, tj. pishicom!!!"
Strasno ces mu naskoditi, Dolcezza !!! Vi, zenske, ste takvi radoznali stvorovi, da covek nece moci da se odbrani od nemoralnih predloga, a sve da se UVERITE, da li stvarno ima, sta vec ima !!!![]()
![]()
![]()
krvolok:Dolcezza:A imas i opciju, prikazi nam njegovu sliku, pa da mi puljunemo za njim svaki put kad ga vidimo!
A evo ja cu da vristim za njim od smeha, i glasno da vicem "To je onaj sa malom, pishom, tj. pishicom!!!"
Strasno ces mu naskoditi, Dolcezza !!! Vi, zenske, ste takvi radoznali stvorovi, da covek nece moci da se odbrani od nemoralnih predloga, a sve da se UVERITE, da li stvarno ima, sta vec ima !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Indid!!!
ffffff, nemam pojma....sad i mene zanima zasto ti nisi iznenadjena :wink:Peta W.:Zashto nisam iznenadjena,UW?:wink: