Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitas ga sta trebas da uradis za desetku!!! Napomeni da si spremna na sve...zapaljena:Kako smuvati asistenta na faksu?Malo je skakljiva situacija.
Zenska glavo >>> ISTINOM <<<zapaljena:Kako smuvati asistenta na faksu?Malo je skakljiva situacija.
Milow:Zenska glavo >>> ISTINOM <<<zapaljena:Kako smuvati asistenta na faksu?Malo je skakljiva situacija.
zapaljena:Nije na pravnom.Prvo, smuvala bi ga iz licnih razloga posto je komad za poluditi.Drugo, kada mi se neko svidja bez problema ga smuvam i imam, nije meni to frka, ali u ovoj situaciji ne mogu bas tako nekome prici jer ipak on je moj asistent i predaje mi dva predmeta.Pa ne mogu mu uci u kabinet i otvoreno reci.
Pazi sad,veoma je jednostavno,RAZGOLITI SE !Naravno u zavisnosti od prilike mozes mu pokazati samo delic tela onako nonsalantno kao daje to sasvim normalno ,npr.grudi ili butine.Onda ga ignorisi par dana i...uspeh je zagarantovan! Puno srecezapaljena:Kako smuvati asistenta na faksu?Malo je skakljiva situacija.