pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme zapaljena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije na pravnom.Prvo, smuvala bi ga iz licnih razloga posto je komad za poluditi.Drugo, kada mi se neko svidja bez problema ga smuvam i imam, nije meni to frka, ali u ovoj situaciji ne mogu bas tako nekome prici jer ipak on je moj asistent i predaje mi dva predmeta.Pa ne mogu mu uci u kabinet i otvoreno reci.

zapaljena:
Nije na pravnom.Prvo, smuvala bi ga iz licnih razloga posto je komad za poluditi.Drugo, kada mi se neko svidja bez problema ga smuvam i imam, nije meni to frka, ali u ovoj situaciji ne mogu bas tako nekome prici jer ipak on je moj asistent i predaje mi dva predmeta.Pa ne mogu mu uci u kabinet i otvoreno reci.

...prvo i prvo jedan vodeni,ma cisternavodeni pozdrav tebi zapaljena-ugasena...prvo to.
Sledeci potez koji predlazem je...normalnoredosledni...
...kao drugi potez-ne muvaj ga uzivo pre nego sto ga prethodno ne ozivis-da draga moja,unesi malo te svoje vatrice,lozi ga malo,jer su svi asistenti uglavnom veeooma mrtve p....ercone-
-ne bari ga na faksu-bari ga,more skuvaj ga na tom svom plamenu oganjzenko-vanfaksno!
Eto,nadam se da sam ti bar malo pomogao-za ostalo se snadji malo sestro-pa upotrebi bre svoje predfaksno-akumulirano iskustvance!
p.s.Od srca TVOJ...asistent(izvini i ti se meni dopadas al' nisam mog'o to da ti kazem uzivo-izgoreh sav od te tvoje...uf... :wink: :idea:

Kao i svakog drugog. Tiho, bez reči, oko njega stkati mrežu u koju će sam ući i tu se uplesti.
Ipak, vodi računa da je želja loš vodič. Pošto su fakulteti mesta gde bi trebalo naučiti razmišljati, porazmisli o svemu. Možeš se razočarati sa asistentom, pa pređeš na profe. A gde je onda diploma?

zapaljena:
Kako smuvati asistenta na faksu?Malo je skakljiva situacija.
Pazi sad,veoma je jednostavno,RAZGOLITI SE !Naravno u zavisnosti od prilike mozes mu pokazati samo delic tela onako nonsalantno kao daje to sasvim normalno ,npr.grudi ili butine.Onda ga ignorisi par dana i...uspeh je zagarantovan! Puno srece :lol: :wink:

Back