Pomoc za potragu opera trazi smekera :)

Nema ovde ni turista, ni sezonskih radnika...
Ovde su sve sami intelektualci, beskintaši,
ne idu na more, vise po ceo dan na netu...

Probaj na "Burek" forumu...
tamo su uglavnom turisti...

💗💗💗
Hehe, pa videcemo je li sudjeno i da li cu imati srece za ono sto zelim. Uglavnom ona dolazi kad je ne prizivamo, tako da si mozda u pravu da ga necu pronaci ali vredi pokusati...
Mozda je beskintas pa eto mozda ovde imam srece :)( moja sestra kaze u sali 'zapusten', nije delovao imucan, malo kao roker ali je meni bio bozanstven) .

Ja sam mislila da se salis za 'Burek' forum dok nisam ukucala na Google 🤣 Znaci stvarno postoji, u shoku sam 🤣 Nisam bas shvatila poentu tog foruma, tj. to je mladja kopija Krstarice ali na prostoru bivse Jugoslavije?

Okolnosti su nazalost bile takve da posle nismo bili sami i ja sam se bukvalno presekla od siline emocija. Kad su moji dosli, ispalo je kao da ga kuliram ali sam se postidela kao tinejdzerka... Nekako se retko oseti nesto tako jako i ne moze da se kontrolise. Ja sam nazalost na kraju imala neadekvatnu reakciju... Sve u svemu, ako je sudjeno, srescemo se opet...
Ma razumem te, sve moje reakcije su neadekvatne :aha:

Forumasi, potrebna mi je vasa pomoc. Mozda ovde budem imala vise srece.
Trazim jednog coveka fatalnog pogleda sa kojim sam caskala u Budvi 25.juna 😉 .

Da li je moguće pronaći nekog preko društvenih mreža, a da mu ne znate ime ?
Na Zapadu je kao dobar dan pronaći nekog online, a da čak niste ni progovorili sa tom osobom. Tipa postoje grupe, aplikacije i oglasi tipa ' Pogledali smo se na kasi u Starbucks-u/ u prevozu tad i tad...' . Znači ljudi ni ne progovore pa se nadju preko društvenih mreža. Zato mislim da možda ima šanse da pronadjem svog sagovornika. Samo treba oglas da stigne do njega. Zbog nekih okolnosti se razgovor nije produzio ali bih bas volela da se nastavi.

Petka 25.juna u Budvi je 'operska/horska' pevačica ćaskala sa jednim crnim, visokim šmekerom (otprilike izmedju 40-50 godina sa rancem, obučen u crno, mala bradica, po koja seda, delovao mi je kao neki roker u duši, mozda grešim) dok je naručivao kafu za poneti u 22h u lokalu pizza na parče Smiley, Stari Grad.

Ako si na Krstarici i prepoznao si se, javi mi se u inbox.

lli ako prepoznajete svog prijatelja ili znate nekog crnog, visokog šmekera 40-50god. koji je u to neko vreme bio u Budvi, pitajte ga molim Vas je li kojim slučajem upoznao neku devojku sa operskim glasom.

Znam da je opsti opis ali da napravim avatar ili trazim prijateljima slikarima da naprave skicu, nema smisla, to bi bilo bolesno, malo kao Wanted dead or alive 😅

Prvo sam pokusala da ga nadjem u neke fb primorske grupe bezuspesno. Zato sam sad napravila stranu koja ce mozda imati vise uspeha. Pa ako mozete bar da like-ujete da mi se pokrene ta strana, a ko moze da podeli objavu, jos bolje. Strana na facebook-u je Izazov potraga Budva.

https://www.facebook.com/Izazov-potraga-Budva-103672742014602

Znam da ce nekima biti cudno, smesno ili glupo ali nema veze. Svakako je neobicna potraga.
Meni se uvek dese najneverovatnije stvari tako da iako deluje nemoguće, vredi pokušati jer ipak je 21. vek. Nemam šta da izgubim.

Hvala za pomoc 🙂
ne sekiraj se, tvoj šmeker je na sigurnom. kafa je stigla u prave ruke:heart:

Najopasnije su Srbijanke kad dodju na primorje. Te ne pustaju, kao pitbul.
Haha,nisam znala da je takva reputacija Srpkinja. Nisam isla cesto u CG., bila samo 98. i ove godine.
Smesna je ta fora, ne mogu da prestanem da se smejem.

Meni stvarno nije jasno kako neki zaista to misle i generalizuju za sve, kao da smo neke jadnice koje samo cekaju priliku da se udaju u CG.

Eto, dobila sam bila ovaj komentar na fb koji me sokirao ali to samo govori o toj osobi:

'Ovako one dolaze da love ove naše samo da se udome a prošle sito i rešeto.
🤘
🤘
🤘
'

Nijesam znala da su Crnogorci toliko visoko kotirani 🙂 Eh sto ih nisam lovila na plazi nego mi se poslednje svideo neki Srbin ispred fast food-a 🤣 Ocigledno sam ja naivna, moram da naucim da ne pustam kao pitbul i da pevam 'Ja sam mala pitbull' 🤣

Haha,nisam znala da je takva reputacija Srpkinja. Nisam isla cesto u CG., bila samo 98. i ove godine.
Smesna je ta fora, ne mogu da prestanem da se smejem.

Meni stvarno nije jasno kako neki zaista to misle i generalizuju za sve, kao da smo neke jadnice koje samo cekaju priliku da se udaju u CG.

Eto, dobila sam bila ovaj komentar na fb koji me sokirao ali to samo govori o toj osobi:

'Ovako one dolaze da love ove naše samo da se udome a prošle sito i rešeto.
🤘
🤘
🤘
'

Nijesam znala da su Crnogorci toliko visoko kotirani 🙂 Eh sto ih nisam lovila na plazi nego mi se poslednje svideo neki Srbin ispred fast food-a 🤣 Ocigledno sam ja naivna, moram da naucim da ne pustam kao pitbul i da pevam 'Ja sam mala pitbull' 🤣

Vrijeme je da te udomimo. Da postanes jadranska nevjesta.

Back