S
sandraNS
Gost
Kako da ubijem ono cudoviste Boaz? Citala sam walkthrough u njemu pise da treba ciljati u one caure sa strane ali ja ne mogu da ciljam jer je to automatski i nema opciju da se podesi na rucno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da skratim pricu oko prelazenja Baez,jer je ovo iznad uglavnom tacno,ali ipak sve to tesko ide tj bar meni je bilo tako.Posto mi se igrica mnogo svidja za svaki slucaj sam ostavio negde u kompu sejvove,pa ako i pored objasnjenja gore imas problem sa prelazenjem,,poslacu ti sejv.sandraNS:Kako da ubijem ono cudoviste Boaz? Citala sam walkthrough u njemu pise da treba ciljati u one caure sa strane ali ja ne mogu da ciljam jer je to automatski i nema opciju da se podesi na rucno.
LPhoklica:ljudi vidim da ste doosta napredniji od meme ja se mučim oko "arheoloških iskopina"
DAKLE KAKO TREBA DA SE POREDJAJU ZNAKOVI NA TOČKU?
unapred hvala....
Sanndra:LPhoklica:ljudi vidim da ste doosta napredniji od meme ja se mučim oko "arheoloških iskopina"
DAKLE KAKO TREBA DA SE POREDJAJU ZNAKOVI NA TOČKU?
unapred hvala....
Slika umesto reci...
Posto ne znam kako da ovde ubacim sliku idi u moj profil i tamo ces je naci.
LPhoklica:uspela sam! sada sam vec pri kraju drugog nivoa 8)
Sanndra:LPhoklica:uspela sam! sada sam vec pri kraju drugog nivoa 8)
Ma nije to nista, ja sam se mnogo napatila sa tom igrom ali sad je igram ponovo. Svi su nakritikovali igru toliko ali meni je bila zabavna a to je ipak najvaznije.
Samo, ovo ti i nije bio neki problem, da znas sta te tek ceka... :wink:
LPhoklica:e pa sad si me uplasila
Sanndra:Nije mi bas najjasnije gde to umres ali ja sam igru presla, tako da mi ne treba pomoc. Hvala, ipak, na predusretljivosti. Pa, ako tebi zatreba...
LPhoklica:da da verujem da si je presla nego mislim na forumu si nova![]()
a uspela sam da sakupim simbol vatre vode i vetra...
e zamisli nemaju peti element ljubav
Sanndra:Pa da znas da bi bilo dobro. Mislim za Laru. Tolike godine zena bez muskarca, to nije zdravo. Ali, nije ni cudo, kad tipovi koje srece uglavnom pokusavaju da je ubiju.
LPhoklica:ko crna udovica![]()