beznicka
Početnik
- Poruka
- 8
Korisnik sam sbb kablovkog adsl-a, i kupila sam wireless router ne bih li povezala jos jedna racunar na mrezu. Medjutim, nakon pokretanja set up-a, kod koraka testiranja mreze ( korak pre konfigurisanja rutera), u pocetku sam dobijala poruku '' limited or no connection'', a kasnije ''make sure router's DHCP server is enabled''.
Pritom, sve ostale korake sam uradila tacno po uputstvu, par puta presla kroz njih, sve sto treba da svetli - svetli, sve sto treba da treperi - treperi, proverila struju, kablove, resetovala modem...itd...ali i dalje pada ne testiranju konkecije.
Setup deluje toliko jendostavno na prvi pogled, ali ja izgleda negde gresim...
S obzirom da apsolutno nemam iskustva sa ovim stvracicama, bila bih zahvala kad biste mi pomogli oko instalacije!
Hvala!
Pritom, sve ostale korake sam uradila tacno po uputstvu, par puta presla kroz njih, sve sto treba da svetli - svetli, sve sto treba da treperi - treperi, proverila struju, kablove, resetovala modem...itd...ali i dalje pada ne testiranju konkecije.
Setup deluje toliko jendostavno na prvi pogled, ali ja izgleda negde gresim...S obzirom da apsolutno nemam iskustva sa ovim stvracicama, bila bih zahvala kad biste mi pomogli oko instalacije!

Hvala!