Pomoc vezana za sql

Negative|ol0$

Početnik
Poruka
18
Pozdrav ovako posto slabo stoim sa my sql-om tj. ne znam oko kreiranja tabela i tih stvari (uopste sql ne poznajem,znam da importujem bazu da je exportuje i da kreiram bazu povezem je sa userom i dodelim useru permisije i to je to) za nima me da li ima neki dobrovoljac da mi pomogne oko kreiranja baze (nije velika baza) ili da mi jednostavno kreira bazu koja je potrebna ,ako vec ne moze da pomogne besplatno mzoemo da se dogovorimo za neku simbolicnu cenu jer baza stvarno nije velika treba samo nekoliko tabela i to je to ,hvala unapred

SQL je vrlo ozbiljna stvar.
Bez dobrog znanja o bazama podataka
ni ne pomišlja da možeš da radiš sa sql bazama.
I ro znanje nećeš naći ovako.

Inače, u pravu si.
Ko poznaje SQL server i Visual Basic
otimaju se velike firme za njega.

Znam da je to mnogo tezi jezik od php-a (koim ja radim delimicno) ali ja sql stvarno ne poznajem ,uvek sam za to placao jer nikad nisam imao priliku ni da krenem sa tim da ga ucim pa zato se javljam poznavaocima istog da mi pomognu pa cemo se dogovoriti za sve ,usput ako ima neki link gdemogu poceti uciti sql posalji :)

hvala na javljanju
@alatoru poslao sam ti pm i sve opisano o cmeu se radi ..
@Mickie brate ja samo znam za sql za to cudo nikad nisam cuo a i verujem da se slabo koristi a koiko znam sql se vrlo cesto koristi caku 99% slucajeva tako da ne verujem da ce mi to biti od velikog znacaja ali ako preporucujes pokusacu da ga savladam :)

hvala na javljanju
@alatoru poslao sam ti pm i sve opisano o cmeu se radi ..
@Mickie brate ja samo znam za sql za to cudo nikad nisam cuo a i verujem da se slabo koristi a koiko znam sql se vrlo cesto koristi caku 99% slucajeva tako da ne verujem da ce mi to biti od velikog znacaja ali ako preporucujes pokusacu da ga savladam :)

Nije mi stigla tvoja poruka, kako si kazao.

Back