Pomoc ugrozenima u sukobima ( Ukrajina)

Marko M Popovic

Aktivan član
Poruka
1.681
Moderatore molim da ne zatvaraju temu ,nisam znao gdje da je otvorim pa ako sam pogrijesio premjestite je, u krajnjem slucaju ovo je najbolje mjesto da se prikaze nasa solidarnost i saosjecanje sa cijelom podrucjima pogodjenim sukobima a ono najznacajnije je da se u pomoci ukljuce obicni gradjani ,nebitna je nacionalnost i drzava u kojoj zive,ja sam poceo temu i nadam se da ce neko malo stariji ,ozbiljniji i iskusniji prihvatit ideju i preuzet je ne sebe zarad boljeg kordinisanja.

Molim sve kolege forumase ne moraju biti istomisljenici ,treba da zabarovimo na sama dejstva unistenje oklopa , obaranje aviona i pobjede na ratistu ipak ljudi tamo pate i kao vecina na forumu zelim pomoc na neki nacin ,neko je to pokusao kao dobrovoljac ali to nece mnogo promijeniti stanje ,pomoci napacenima vratiti im poslove i domove u skorije vrijeme a krajnje je vrijeme da zaboravimo na unistinu tehniku i gubitke vojnika i igre vele sila nad slabijima zarad svojih drzavnih i kapitalisticih i imeprijalnih interesa .Pokusajmo pomoc najugrozenijima kad im je najpotrebnije a to su civili ,djeca zene i nejac ,koji nemaju vodu struju,ljekove a neki vise ni domove ,demoralisani su sigurno,posljedice po porodice ce biti katastrofalne a samo se sjetite ratova sa ovih prostora.

Licno radim svremena na vrijeme ali cu odvojit za one koje nemaju trenutno nista ,bar necu kupit jedan dan paklu cigara i siguran sam da ce taj novac pretvoren u neke osnovne potrebstine koliko god cifra bila mala biti od pomoci tim ljudima.

Dajte ljudi predloge kako da se organizujemo ,molim sve koji imaju iskustva i znaju kako sta treba i kako funkcionise da se ukljuce u temu a ponajvise vas sve molim da se okanete politizicije na ovoj temi ako zazivi .

Moj predlog je da sve mora biti javno i da svako mora imat uvid kolko je cega donirano<Ako neko pak ne zeli da se njegovo ime pojavljuje onda anomnimo ali opet da se objavi donirano uz neki vid provjere anonimnog donatora.

Izvinjavam se ako sam u tekstu bio neprecizan .

Goran iz Crne Gore.

Poslednja izmena:
ja bi voleo da pomognem svima koji su ugroženi na svetu
to koliko sam human crveni krst bi mogao da slobodno stavi katanac

medjutim, ko ih terao da ginu za visoke ideje a da troše više nego što proizvode?
nisu zvali dok im bilo lepo
nisu zvali dok su kovali planove
a sad daj Veličanstveni svoju crkavicu-invalidninu da spasemo svoja dupeta...

e malo morgen, proverite planove koje ste kovali i sa kim ste kovali

Back