Pomoć u vidu hrane

Poruka
3.724
Mesecima unazad se na fejsbuku vrte placene reklame od strane "world food programme", "share the meal", i slicno, verovatno ima jos nekoliko stranica. Pise na stranicama da su deo Ujedinjenih Nacija, a Amerika je jos davno osnovala ideju i kreirala Ujedinjene Nacije.

"međunarodna organizacija osnovana 1945. radi očuvanja svetskog mira i sigurnosti sa sjedištem u New Yorku"

Ove organizacije placaju oglase i stalno traze donacije, reklame se prikazuju u celom svetu. Takoreci mole za donacije, samo sto ne klece, kao da su oni licno gladni. Reklame traze donacije hrane za mnogo raznih drzava, vecinom africkih, gde opet americke i evropske kvazi elite eksploatisu resurse, namecu svoju kvarnu politiku kroz ne-politicke procese i prete da ih nece biti ako ne budu slusali (americki i evropski kolonizatori, klasika). Zadnjih dana, ove stranice guraju oglase gde traze donacije za Gazu, dok Amerika otvoreno podrzava Izrael.

Moj stav:
Ove humanitarne ogranizacije su americke i zapadne. Isti ti americki i zapadni kvazi lideri takodje vekovima unazad zare i pale celim svetom. Drzavni udari, rusenje vlasti, pretnje, ucene, manipulacije bez granica i bez stida, politicka ubistva, postavljanje svojih marioneta i tako u nedogled. Tako da ih ja licno svrstavam u isti kos, nema razlike. Isti ti zlikovci, sada traze pare za svoja licna nedela. Ja cu da te bijem i ponizavam, a ti ces mi za to platiti parama. Ko je ovde lud?untitled.JPG
 

Back
Top