Pomoc u vezi programa? :)

BihterICA

Početnik
Poruka
14
Nadam se da sam na dobro mesto postavila temu, ne razumem se bas :D
Elem, nedavno sam cula za jedan program koji se instalira u komp, pa onda on kopira sve sto se pise na tastaturi (ne znam gde ga kopira :D )
Trebao bi mi taj program, ako neko zna kako se zove, gde da ga skinem i kako da ga instaliram, bicu jaaako zahvalna :)

Nadam se da sam na dobro mesto postavila temu, ne razumem se bas :D
Elem, nedavno sam cula za jedan program koji se instalira u komp, pa onda on kopira sve sto se pise na tastaturi (ne znam gde ga kopira :D )
Trebao bi mi taj program, ako neko zna kako se zove, gde da ga skinem i kako da ga instaliram, bicu jaaako zahvalna :)

spijunaza, ha? imas velike sanse da pokupis gomilu virusa sa takvim programom, moras biti veoma pazljiva od koga i gde ga skidas, da ne bude kasnije `hakovali mi fejs i mail i ko zna sta sve ne1.

spijunaza, ha? imas velike sanse da pokupis gomilu virusa sa takvim programom, moras biti veoma pazljiva od koga i gde ga skidas, da ne bude kasnije `hakovali mi fejs i mail i ko zna sta sve ne1.

brano, kad se ne razumes i kada nemas apsolutno nikakvog pojma u vezi moguceg odgovora, zasto lupetas kao budaletina? Kakvi virusi, kakvo hakovanje?

@tema @BihterICA

evo ti, skini odavde ovaj loger i vozi http://www.refog.com/

Kada kliknes na Settings imas Log files path, mozes i da promenis destinaciju.

11b.gif

gospodjo, to sto ste skinuli mora i da se malo podesi. Ne znam za taj koji su vam dali, ali imam jako puno iskustva sa Ardamax Keyloggerom. Sve otkucaje sa tastature pamti, uzima screen sotove, a ima i mogucnost instalacije na drugom kompjuteru i slanja podataka na odredjenu adresu. (email, FTP). Evo link sa pirata. http://thepiratebay.org/torrent/5639029/Ardamax.Keylogger.3.0.SILENT.Cracked-ONY

Au,cista kradja podataka. Ko zna gde ovo moze ona da instalira i zasto joj treba. Ovakve programe bi trebalo zabraniti. A kako samo zamisljate da ovo prodje ako neko ima antivirus?

Back