Pomoc u vezi Open HOME adsl interneta?

OverLord Sagaris

Zainteresovan član
Poruka
115
danas sam procitao na telekomovom sajtu da stare click brzine nisu vise u ponudi, ali da stari korisnici mogu da nastave da ih koriste.
E sad, click 1 kosta isto koliko i net 1, ali mi se cini da je novija varijanta znatno brza.
Da li neko moze vise da me uputi o cemu se ovde radi, da li bih trebao da se prebacim na novu varijantu, i zasto bi nudili veci protok (do 5mb) za cenu manjeg (do 1.5mb) po istoj ceni?

danas sam procitao na telekomovom sajtu da stare click brzine nisu vise u ponudi, ali da stari korisnici mogu da nastave da ih koriste.
E sad, click 1 kosta isto koliko i net 1, ali mi se cini da je novija varijanta znatno brza.
Da li neko moze vise da me uputi o cemu se ovde radi, da li bih trebao da se prebacim na novu varijantu, i zasto bi nudili veci protok (do 5mb) za cenu manjeg (do 1.5mb) po istoj ceni?

Pa zato sto cene NETA su u padanju...ja sam imao ugovor na 2 godine i placao 2 MB oko 1500 dinara...to je bilo do 2010 god. Sada ove 2013 godine ja imam TOTAL BOX paket i placam brzinu 6 MB + mobilni 500 min + IPTV TV (100 tinak kanala) + fiksni telefon sve SKUPA 3400 dinara pa ti vidi...2012 godine su me ove 4 stavke razdvojene kostale skupa oko 8 000 dinara.

U normalnom svetu gde su brzine NETA za nas i dalje nepojmljive CENE su neverovatno male...tek reda rdai se placa dok je u SRBIJI INTERNET i dalje za neke lude luksuz NA\ALOST

SAVET : Uvek pokusaj da se obavezes na sto manji ugovor...nprm. GODINA DANA...ne nasedaj na fore na 2 godine, daju ti telefon da biras navodno...UVEK STO MANJI UGOVORNI PERIOD

Back