Pomoc, sad sam vec ocajna!

Ma idi ti lepo u peršun ... Prvo kod ortopeda, da vidiš da li ti treba uložak za cipele. Kad već dolaziš u Bg, idi u Rudo, ima u Nemanjinoj i Resavskoj, kupi lepo uloške pa probaj, meni pomoglo. Ali ipak, kod ortopeda, pa posle kod hirurga ... :dash: Ko možeš da trpiš, pa to boli do mozga ... :dash::dontunderstand:

a ti u sargarepu pa cemo se u supi sresti:D
i ja se pitam kako vec mogu toliko da trpim bol

Konzab,ja sam svojevremeno imala istih problema i resila kurije oko sa takvim flasterom koji su ti pokazali da ima da se kupi kod Scholla.Ja sam ga tada kupila u apoteci(bilo je to pre 15-tak godina),stavila sam ga tokom noci i ujutru izvadila taj vec pomenuti klin-posle toga se vise nije pojavio.
To ce ti pomoci sigurno.

Ja sam isto u ocaju, zaposlen sam, moram da radim, a ne mogu bukvalno da hodam od bolova..to traje vec nekoliko meseci, pokusavao sam sa nekim preparatima iz apoteke, isao kod doktora, i resio sam da mi operisu to, i onda procitam poruke na forumu kako operacija ne vredi jer se to stalno vraca.. I sada sam jos u vecem ocaju, ne mogu da verujem da je kurje oko u 21 veku toliki i neresiv problem...

Sta ljudi da radim sada?? i kome treba uopste da se javim, dermatologu ili hirurgu za problem kurjeg oka?

Hvala vam,
pozdrav

javio sam se prvo kod svog lekara opste prakse, koji me je poslao kod hirurga, Hirurg je samo ovlas pogledao i predlozio mi operaciju, sto sam ja posle odredjenog vremena odbio, otisao sam i na VMA kod plasticnog hirurga koji mi je takodje predlozio operaciju, van VMA u njegovoj privatnoj klinici, za 200EUR, takodje, nista mi nije rekao da li je kurje oko ili nesto drugo. I na kraju sam otisao kod hirurga na prvu hirusku pri klinickom centru, i on mi je rekao da sacekam, da to moze biti virusno, i da je operacija poslednja solucija, koja ne mora da bude uspesna tj i posle operacije se taj problem moze javiti.. Sacekao sam mesec dana i nista mi bolje nije od tog cekanja, i dalje me boli.. u problemu sam nevidjenom, iskrivio sam se od tog zulja, samo sedim, i lezim, ne valja nikako... Sta da radim, pitam ja vas...?

bio sam i rekao mi je da tu on ne moze nista pomoci.. da li je to moguce?
Ja cu da iskrivim kicmu od zulja, ne znam sta da radim vise... Operacija, kaze doktor, ne bi nista pomogla
Уз дужно поштовање колеге, тај појма нема.:confused:
Не може ти помоћи ако је вирусна брадавица у питању ??? Глупост !!
Моја је била вирусна и скинута је скалпелом у Звечанској и није ми се повратила већ читаву деценију.
Једино решење је хирургија. И немој да губиш време по педикирима и дерматолозима. И не плаши се, ради се о простој дневној хирургији. Операција је готова за 10-15 минута у локалној анестезији. Добијеш металну копчу-две и моћићеш да ходаш као нов већ после два дана.

Probao sam sve i svasta, od Schola do apoteka, ali nista..

Skidao mi je doktor juce laserom zadebljanu kozu, ali ispod te zadebljane koze ima neka crna tackica koja je u sustini izvor svog tog bola. Do te tacke sam i ja dosao pre mesec i po dana kada sam nekom kiselinom mazao zadebljanu kozu, i posle nedelju dana skinuo dobar deo koze i mislio sam da sam resio problem, prestao me je bol na par dana a onda se opet vratio, kao i ona zadebljana koza oko te crne tacke... Sada je doktor laserom skinuo tu zadebljanu kozu, ali ne vidim da ce mi od toga biti nesto bolje, jer me i dalje boli...a tek ce boleti kada ta koza ponovo izraste...

Kako tu crnu tacku, koja se nalazi unutar zdravog epitela da uklonim? Dr kaze da je to virusno.. a ja kazem pa iako je vurusno, kako to da uklonim??? ne mogu vise da trpim bol!!!

vec dve godine imam kurije oko..koje lecim flasterima, pedikirima, clavexima na litre raznim mastima uljima lakovima i blablabla..i nema mi pomoci...da li iko od vas zna stvarno efikasan lek..moze i babski...krivim nogu kako lose hodam...boli grozno

Ne znam da li si probala flastere SALIPOD. Ruski flasteri za koje moja majka koja se muci sa kurijm okom od mladosti kaze da su sjajni. Mojoj cerkici od 6 godina se pojavilo kurje oko. Moram joj sutra kupiti taj flaster i zalepiti ga. Ne treba sa se skida 2-3 dana.
Nadam se da ce ti pomoci

Ма тачно знам како изгледа та промена коју описије.
Црна тачкица и као жилице около...

Сад ћу ја опет- хирургија је једино решење.:D

Ja sam to odmah hteo, i doktor me je pokolebao, tvrdeci, posto je zulj na tabanu i stajnoj povrsini da bih kroz ceo zivot imao problema jer oziljak bi mi ostao i smetao pri hodu, i nije sigurno da se to kurje oko nece ponovo na istom mestu pojaviti...

kakva su tvoja iskustva, jesi li i ti imala kurje oko na tabanu ili izmedju prstiju?

hvala

Ja sam to odmah hteo, i doktor me je pokolebao, tvrdeci, posto je zulj na tabanu i stajnoj povrsini da bih kroz ceo zivot imao problema jer oziljak bi mi ostao i smetao pri hodu, i nije sigurno da se to kurje oko nece ponovo na istom mestu pojaviti...
kakva su tvoja iskustva, jesi li i ti imala kurje oko na tabanu ili izmedju prstiju?

hvala

Ја стварно не могу да верујем да ти је ово рекао неко ко је шатро хирург.:roll:
Најискреније.

Био је на ивици пете- дакле најдебља кожа, сама ивица...извађено, зашивено металним концем, имала сам две или три копче, не сећам се тачно, било је 100% вирусно....зарасло за четири дана, при чему сам већ сутрадан могла да стајем на ногу...од тад је прошло 15 година и није се поново појавило....уосталом, па шта и ако се појави??...којом се логиком води дотични код ког си био? боље да те боли константно, него да се оперише па да се МОЖДА поврати?...свашта...оперисао ме хирург на пластици у Звечанској. :bye:

ne znam, probacu jos kod medicinskog pedikira, ako ni to ne pomogne, idem da trazim hirurga, mada nemam bas dobra iskustva, dvojica kod kojih sam bio na drzavnim klinikama su mi bukvalno trazili PARE da bi me operisali !! mislim, nije mi do para, ali ne bih mogao sa takvim ljudima da ulazim u bilo sta...

vec dve godine imam kurije oko..koje lecim flasterima, pedikirima, clavexima na litre raznim mastima uljima lakovima i blablabla..i nema mi pomoci...da li iko od vas zna stvarno efikasan lek..moze i babski...krivim nogu kako lose hodam...boli grozno

Evo proslo je dosta vremena kako si zatrazila pomoc pa me interesuje da li si rjesila svoj problem.
Ako jesi da li se moze znati na koji nacin?

Back