Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kada ubacim bilo koji program ili cd u cd-rw, cd-rw ne otvara program, takodje ne pokrece "install shields", ne znam kako da resim ovaj problem, pa bih molio za strucnu pomoc, unapred zahvaljujem, pozdrav svima!
Ala si ga sastavio, svaka ti cast...
Cakaj--Jel se tebi ne pokrece disk automatski kada ga ubacish u cd-rom drive? Isto vazi i za pokretanje neke instalacije sa diska?
Sta tako nekako?
Ajde lepo sastavi recenice i objasni sta se desava kada pokrenesh neku instalaciju sa diska koji ubacish u cdrom drive, da li se to desava sa svim diskovima, da li se instalacija pokrece ako je pokrenesh sa HDD-a itd itd...
Pa kada ubacim npr. igricu, kompjuter bi trebao da je ocita i ponudi opciju "install", medjutim to se kod mene ne desava, isto je i sa cd-ovima ili bilo kojim drugim programom, moram ici na "run" ili "add programs". Mislio sam da je u pitanju "auto play" ali nije, a slab sam poznavaoc kompjutera i te terminologije pa ne mogu bolje da objasnim. Zahvaljujem se na trudu i pomoci! Pozdrav svima!