Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.728
Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod psihologa se ide sa namerom da se otvori duša i pokaže gde boli...Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
Za nekog da, za nekog ne.Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
jako malo ali baš malo znam ljudi u ljubavi što sa decom što ovako samo u ljubavi
Potpuno je netacno da psiholozi mogu svima da pomognu, i da je psihoterapija nesto pozitivno za sve
Nisam to napisala. Ja prva ne idem na psihoterapiju, jer nemam dovoljno novca za dugotrajne seanse i ne znam koliko bi pomogla u lečenju PTSP-a.
Ali..na potforumu Psihologija pričamo o psihologiji i psiholozima. Ne možemo da pričamo o politici, ekonomiji ili sportu jer postoje potforumi gde se piše o tome
Ако има тежину ДА пре но што изгинеш.Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
uvek je pametno otici.Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
U zavisnosti od toga kako smo podneli bilo koju neprijatnost u životu, tj. ako smo ih podneli sa psihološkim ranama koje deluju nezaceljivo, treba se obratiti za podršku. Nekad je dovoljna podrška prijatelja i porodice, a nekad treba posetiti i stručna lica.Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
Samo sto nema nijednog normalnog amera ni pre ni posle seanseuvek je pametno otici.
nisu ameri glupi sto stalno idu kod njih.
nego kod nas postoji primitivno shvatanje da si lud ako odes na razgovor sa strucnim licem.
Kakav-takav, raskid sam sama u sebi rešila.Nekim ljudima je stvarno dobrodošla pomoć psihologa. Pa i po koja tableta neko vreme. Nema svako isti prag trpeljivosti i tuge. Neki se od rastanka nikad ne oporave. A neki su " idemo dalje "tip.
Nekome poseta psihologu može biti od pomoći, nekome ne, zavisi i od osobe i od samog psihologa.Da ili ne? Kako otvoriti dušu nakon što se svet ruši? Kako kad izgubiš ne tlo već zgradu pod nogama jer si dao 1000%
Drustvo ako ima pa se nadje tu uvek neka slobodna osoba samo bez payetike syvisne jer to odbija ljudeNekome poseta psihologu može biti od pomoći, nekome ne, zavisi i od osobe i od samog psihologa.
Po meni bi naj situacija bila da se osoba koja pati usled raskida/razvoda nađe i popriča sa nekoliko osoba koje su to uspešno prebrodile. To dođe ono prenošenje iskustva i percepcije kako se stvari menjaju i kako rane zarastaju, prihvati se da su jedna vrata zatvorena a da se druga vrata zbog toga otvaraju.
Ne znam... Šta ako neko neće da spašava vezu nego sebe?Mislim da je Psholog potreban pre raskida. Kasnije je kasno da se veza spase ili greške isprave.
Nije stvar u popravci, nego u lecenju bolaMislim da je Psholog potreban pre raskida. Kasnije je kasno da se veza spase ili greške isprave.
Pa to, veza je vec pukla ona vise ne coli i ne oseca, on patiNe znam... Šta ako neko neće da spašava vezu nego sebe?