pomoc problem sa curom

hitman1990

Početnik
Poruka
1
pozdrav
ja i cura smo skupa vec godinu i 5 mjeseci i zadnjih par mjeseci kao da je nestalo temi za razgovor kao da nemamo o cemu pricati,
kao da sam licno ja izgubio komunikaciju, sve se svodi na kako si sa ima kako je bilo na poslu, jesi se umorio,laku noc bebo i to je to
nezz kako da izađem iz ove krize ???
unaprijed hvala
pozz

pozdrav
ja i cura smo skupa vec godinu i 5 mjeseci i zadnjih par mjeseci kao da je nestalo temi za razgovor kao da nemamo o cemu pricati,
kao da sam licno ja izgubio komunikaciju, sve se svodi na kako si sa ima kako je bilo na poslu, jesi se umorio,laku noc bebo i to je to
unaprijed hvala
pozz
Al zato se na netu caska sve u sesnaest... onako u fulu... :lol:

Koliko imate godina ti i devojka? Moguce je da ste zaista dosadili jedno drugom i da nema bas tu mnogo pomoci, ali verovatnije je da ste samo oboje prestali da se trudite. Jel ste izasli negde zajedno, u pozoriste, na film, otputovali bar na vikend, da li se druzite sa drugim ljudima? Kad ste poslednji put jedno drugo iznenadili, kupili neku sitnicu? Veza nije samo ljubav nego i trud da tvoj partner shvati kako je obozavan, voljen, trud da stalno cinis da se oseca lepo i zadovoljno. Ako u tebi nema tog poriva da je ucinis srecnom onda razmisli da li se jos volite.

pozdrav
unaprijed hvala
pozz

sa iima pricas..udri to po vadzajni

Back