C.C. Deville
Aktivan član
- Poruka
- 1.470
Treba mi neka perionica koja ima dizalicu pa da moze i lepo da se auto opere od dole posto sam ga ganjao po blatu
Svaka pomoc dobrodosla 
Svaka pomoc dobrodosla 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka pomoc dobrodosla 
Treba mi neka perionica koja ima dizalicu pa da moze i lepo da se auto opere od dole posto sam ga ganjao po blatuSvaka pomoc dobrodosla
![]()

...ko te terao da vozis po blatu....
....stvarno pojma ne znam....

Pa imas i ti udela u tome...sa svojim idejama o Zablju kao raju za dobijanje pasosha![]()
...........ti ga operi,a ja cu ispeci moce s cajOm,moze?Gde da ne moze? Za moche cu da uglancam da moze da se ogleda![]()
![]()
...........ti ga operi,a ja cu ispeci moce s cajOm,moze?

I da usisam ako treba...i moj?![]()
Al onda mora i mleko u caj
Ne bi to pio da mi neko plati 
bude dobro...i imamo dogovor.
... pre ce covek naci travu nego ovo
(a trava mi ne treba
) ....ima neka duvan radnja na trgu mladenaca.....
...Ali! pre postavljanja ovog zadnjeg proverio sam sve sto ste rekli na prvoj stranici(osim tvornice duvana u zrenjaninu) i vise, a dalje na 2 i 3 ionako nema nista o tome, uglavnom, gde god da odem kazu neka nestasica, "nema ti toga nigde u gradu" itd itd, a bio sam i na trgu mladenaca... dobro, vidim da nema u gradu, jel ima onda negde drugde, da narucim ili tako nesto... opet izvinite, nije namerno...
ima prodavnica duvana, lula, cigara... svega toga ima na uglu Maksima Gorkog i vojvode Misica. pogledaj i u Majskom .na bulevaru oslobodjenja, to je kod Mozzarta.