Pomoć pri kupovini telefona

RIA77

Poznat
Poruka
9.839
wifi mi radi odlicno a ekran ne trepce , probao sam malopre, ima amoled ekran
Амоледи имају pwm, неке очи примећују трептање, неке не. Хвала у сваком случају, доста ми значи. Ниси значи приметио до сада трептање ? Ранији модели су се нпр на један wifi качили, на други не, барем је то неки стари проблем мотороле.

Poruka
4.624
Xiaomi ti je dobar telefon
Sto puta smo vec ovo proisli ali 'ajde sto i prvi put: Xiaomi generalno za ulozen novac u nekoj nizoj/srednjoj klasi dosta. Pre su i u jacim klasama nudili puno za manje novca od konkurencije. E sad-da bi uzeo OK telefon po meni-nema smisla ispod 200-250 evra-Redmi Note 11/S je neki donji minimum po meni....Problem je dodatno sto-kod Xiaomija je generalno lutrija hoces li ubosti primerak koji super radi ili koji baguje...Cena jeftinije prozivodnje i cene jbg...Ja nista ispod 12/12 Lite ne bih razmatrao-zbog velicine ekrana-ne volim prevelike ekrane-a ako ne smeta-Poco X 5/ Pro za oko 300-350 evra... ali je 6, 67 "(meni je to jako kabasto)

mekflaj

Poznat
Poruka
8.032
Да ли има проблеме са конектовањем на wifi и да ли си пробао да смањиш осветљење ? Неки телефони мало "трепћу" тј. имају лоше осветљење приликом смањивања јачине осветљења.

Шаоми има софтвер који се неком свиђа а неком не. Honor беше има или нема гугл сервисе ?
honor za sada ima gugl servise jer se firma odvojila od huavejia pre sankcija, blisko sam odluci da njega kupim jer je osetno jeftiniji od xiaomi 12T a cenim da bi mogao da odrađuje zadatke koje sam naveo