Pomoć pri kupovini telefona

mekflaj

Poznat
Poruka
8.032
može li mala pomoć oko kupovine mobilnog telefona pošto nisam u toku.

koristio bih ga za vajber komunikaciju, povremeno nadgledanje video nadzora, geolokaciju za katastarske parcele, gps navigaciju u vožnji. važno je da ovi alati radi glatko i brzo.

bitno je i da ekran nije glossy, tj da ne vidim svoj odraz na ekranu ako je ikako moguće.

kvalitet kamere me ne zanima, niti bih igrao igre na njemu, osim onlajn šaha

hvala unapred

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.818
skoro sam uzeo moto g31 , vrlo dobar za moje nezahtevne potrebe

odlicna baterija , ekran koji prenosi dobro boje , brza uspostava wifi - bolje nego moj stari realme 7

jedina slabija tacka je kamera, nije losa ali da je malo bolja telefon bi bio cista 10

nije za igre, verovatno , nisam ni probao , to mi ne treba

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.566
Nemoj da te prevari masa tih kineskih telefona ima laznu memoriju pa rade nekoliko meseci i kraj, kreće zezanje, zamrzavanje i restartovanje dok ga ne puknes u zemlju.

Dakle u samom telefonu proveri koliko ima slobodne memorije.

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
49.499
može li mala pomoć oko kupovine mobilnog telefona pošto nisam u toku.

koristio bih ga za vajber komunikaciju, povremeno nadgledanje video nadzora, geolokaciju za katastarske parcele, gps navigaciju u vožnji. važno je da ovi alati radi glatko i brzo.

bitno je i da ekran nije glossy, tj da ne vidim svoj odraz na ekranu ako je ikako moguće.

kvalitet kamere me ne zanima, niti bih igrao igre na njemu, osim onlajn šaha

hvala unapred
probao sam ovaj Xiami 010 pro, radi odlichno. Koshta 210 evra. Osim toga sa Samsungom ne mozhesh da pogreshish, samo gledaj da ima minimum 4GB
rama zbog sve vetjeg sofwtare bloata...

Војвода

Domaćin
Poruka
4.677
najmanje moguće a da radi bez problema sve što sam naveo. generalno ne podnosim telefone, ali sam prinuđen da nabavim jedan.
Мој ти је савет иди у приватне сервисе телефона, ако си из Београда иди од Аутокоманде горе до Трошарине. Имаш милион и један успут сервис, имаш нове телефоне за 20 до 25 хиљада. Добијеш уредно гаранцију, све фул. Узмеш ново, а опет можеш све што ти треба.

Poruka
4.624
Мој ти је савет иди у приватне сервисе телефона, ако си из Београда иди од Аутокоманде горе до Трошарине. Имаш милион и један успут сервис, имаш нове телефоне за 20 до 25 хиљада. Добијеш уредно гаранцију, све фул. Узмеш ново, а опет можеш све што ти треба.
Mmmmmda...Samo ako bude imao problem tipa-telefon se restartuje a "nije" hardverski-tesko je dokazivo....To se lakse resava sa vecim firmama-valjda nece da rizikuju da ih neko tuzi i sl. Imao sam slican problem pa znam sta pricam...

Војвода

Domaćin
Poruka
4.677
Mmmmmda...Samo ako bude imao problem tipa-telefon se restartuje a "nije" hardverski-tesko je dokazivo....To se lakse resava sa vecim firmama-valjda nece da rizikuju da ih neko tuzi i sl. Imao sam slican problem pa znam sta pricam...
Ја причам о куповини новог телефона, а тебе батице не капирам баш најбоље о чему ти..

RIA77

Poznat
Poruka
9.838
skoro sam uzeo moto g31 , vrlo dobar za moje nezahtevne potrebe

odlicna baterija , ekran koji prenosi dobro boje , brza uspostava wifi - bolje nego moj stari realme 7

jedina slabija tacka je kamera, nije losa ali da je malo bolja telefon bi bio cista 10

nije za igre, verovatno , nisam ni probao , to mi ne treba
Да ли има проблеме са конектовањем на wifi и да ли си пробао да смањиш осветљење ? Неки телефони мало "трепћу" тј. имају лоше осветљење приликом смањивања јачине осветљења.

koje su prednosti xiaomi 12T u odnosu na honor magic5 lite?
kako vam se čini potonji
Шаоми има софтвер који се неком свиђа а неком не. Honor беше има или нема гугл сервисе ?

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.818
Да ли има проблеме са конектовањем на wifi и да ли си пробао да смањиш осветљење ? Неки телефони мало "трепћу" тј. имају лоше осветљење приликом смањивања јачине осветљења.

Шаоми има софтвер који се неком свиђа а неком не. Honor беше има или нема гугл сервисе ?
wifi mi radi odlicno a ekran ne trepce , probao sam malopre, ima amoled ekran