pomoc pri izboru restorana

Откуд вама уопште пара за ресторане, ако смем да питам? Ти студираш, а он?

A on radi....i ne boji se gladi :wink:.
A i ja ponekad nešto malo radim, neke promocije i tako to, pa uštekam nešto....
Ne idemo mi non stop u restorane, tačnije, nikad nismo išli, ali sad imamo ovu kjnižicu sa kuponima za jedno gratis jelo, pa nije problem da priuštimo sebi ponekad malo i opuštanja.....a s obzirom na to da ni ne izlazimo, ne razbacujemo se, mislim da je ok da se ponekad malo zabavimo, izađemo iz ova 4 zida i uživamo. :wink:.
Evo prošle nedelje u Giardinu smo za dva jela i 2 pića i kafu dali 650 din, ja mislim da to nije strašno za nas dvoje jednom nedeljno, a baš nam je bilo lepo i romantično. :D

e nije njemu lako.....jadan :lol:
Vidiš ti šta je ljubav i šta se sve zbog nje čini :lol:

ovo implicira sledeće,

ako on NEZNA da i ti imaš nekog pored njega i njemu ne smeta zar ne :mrgreen:

dalje neću da pišem i ovako rizikujem batine

A ne ne ne, dečko.....I'm good girl 8-)...

Inače- ne zna, a ne nezna :-P

a Idila ? Tamo je jos jeftinije, valjda jos uvek ( iza Raiffeisen banke- mamu im njihovu:mad: )
bilo je dnevni meni i tebi sa desertom i picetom 500 dindzi

Tog nema u mojoj knjižici.....Samo su neke skupe stavili :-(....

pa ovi jeftini nemaju para za reklame :), reklama im je cena
( mada Idila bas i nije Idilicna, ali ako odes da se naklopas i onako opusteno- to je to)
Imas i Romansu kod kafane" kuglana" :) ako jos radi? jela sa rostilja, a valjda maju jos po nesto ali su postene porcije ( isto je jedan od povoljnijih)
Sarajevski cevap u Temerinskoj, za onako na brzinu i na tanjiru- posteno.

pa ovi jeftini nemaju para za reklame :), reklama im je cena
( mada Idila bas i nije Idilicna, ali ako odes da se naklopas i onako opusteno- to je to)
Imas i Romansu kod kafane" kuglana" :) ako jos radi? jela sa rostilja, a valjda maju jos po nesto ali su postene porcije ( isto je jedan od povoljnijih)
Sarajevski cevap u Temerinskoj, za onako na brzinu i na tanjiru- posteno.

komsija u svojoj prepoznatljivoj akciji :lol::lol:...samo da se priseti josh...gde je kakva klopa ;):lol:

Back