No1lives4ever
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Ova tema je pomalo zabrinjavajuca, u svakom pogledu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se nadala da nečiji problem nekome može poslužiti za šalu. Hvalatreba ti subtitle..
Zabrinjavajuća,jer umjesto da mi barem neko ponudi neki konstruktivan savet,ljudi prave poligon za šalu od ove teme. Više je ovo pokazatelj stanja društva u kom se nalazimoOva tema je pomalo zabrinjavajuca, u svakom pogledu
Pa mislim da ti je barem nekoliko ljudi reklo da potrazis profesionalnu pomoc (s obzirom na spominjanje samoubistva i slicno)Zabrinjavajuća,jer umjesto da mi barem neko ponudi neki konstruktivan savet,ljudi prave poligon za šalu od ove teme. Više je ovo pokazatelj stanja društva u kom se nalazimo
Žao mi je što ti se ovo desilo sa dečkom i što je 5 godina bačeno u vodu.Zabrinjavajuća,jer umjesto da mi barem neko ponudi neki konstruktivan savet,ljudi prave poligon za šalu od ove teme. Više je ovo pokazatelj stanja društva u kom se nalazimo
Hvala na iskrenom savetu i odgovoruŽao mi je što ti se ovo desilo sa dečkom i što je 5 godina bačeno u vodu.
Mnogo ranije si trebala da postaviš zahteve da treba da ima i devojku,brata i snajku ali da mora da razgranički šta je ko i kakav pristup ima. To što te ne podnose njegov brat i snajka je veliko nepoštovanje tebe kao njegovu devojku a drugo i njega. Ako si njemu dobra onda moraju da se pomire sa tim ,a ne da ga rastavljaju i da mu prave problem. Ako ste više puta raskidali i sve ovo se dešava,stavi tačku na sve to i nastavi život dalje. Sve lepe uspomene i dešavanja uvek ostaju negde u srcu. Negde na neki odmor sa društvom,drugaricom,drugarom da napuniš baterije,vremenom ćete proći i upoznaćeš nekog bolje i zaslužnijeg momka.. Samo napred