pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 33.408
Brate...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zvekno snaju znaci pored tebe..Doveo me do granice ludila. Bacio je niz vodu sve naše godine zbog pisljive snae
Ne jedem meso tako da bez brige Ali mi je krivo da njegovi snaja i brat poberu sve lovorike uspeha što su nas konačno rastaviliMislim da je jubavi polako došao kraj i da otvaračica teme treba to prihvatiti. Možda je tako i bolje jer će se vjerojatno otrovati pokvarenim mesom.
Ne,on je Crnogorac,ja sam Bosanka. Na kraju krajeva smeta im što sam Bosanka,različiti običaji,stil života,naglasak,obrazovanje. Crnogorci su dosta zadrti znate,svi zajedno nemaju 8 razreda školeizvini ali da li ste vi romi?
Ne,on je Crnogorac,ja sam Bosanka. Na kraju krajeva smeta im što sam Bosanka,različiti običaji,stil života,naglasak,obrazovanje. Crnogorci su dosta zadrti znate,svi zajedno nemaju 8 razreda škole
Ja ne znam više šta da radim. Da će me zavoleti (njegova familija) tu ne polažem nikakvu nadu. Moram priznati i da se rugaju mom poreklu (Bosancima),pa se rugaju naglasku,kako mi ne razumemo te crnogorske uzrečice,uličarske slengove i to. Pomižavaju me u svakoj prilici
a i zabole te dal ce te zavoleti moj savet - kidnapuj ga!Ja ne znam više šta da radim. Da će me zavoleti (njegova familija) tu ne polažem nikakvu nadu
On se totalno oktenuo ka njima. Prve dve godine kada ga je snaja izbacila iz kuće jer je počeo da izlazi samnom bilo nam je super. Kada su se pomirili sve je otišlo u sunovrat. Postao je isti kao oni. Čak su i angažovali njegove drugove da mu nađu neku crnogorku koja bi njima odgovarala po temperamentu i čemu sve ne,samo da bi ga odvojili od mene. A sve mi se čini da će uspeti,već je počeo da se dopisuje snjom a prema meni je sve hladnijia i zabole te dal ce te zavoleti moj savet - kidnapuj ga!
Dugo živimo izvan BiH. Otkad sam bila beba. Preuzela sam naglasak sredine u kojoj živimojel se stidis svog bosanskog porijekla kad te mrzi koristiti ijekavicu..
Nisam ni prva ni poslednja čija je familija pobegla za vreme ratanisam ni sumnjo da ces tako odgovoriti..
Šta je smešno u tome bit izbeglica? Posedno kad si tromesečna beba
nije to taj
Početkom aprila 1992 kada je počela opsada Sarajeva imala sam 3 meseca. I koji je to rat?nije to taj rat
Upozoravali su me da će to biti moja životna greška. Ali džaba....kako slatka dirljiva prica za atelje 212...bosanka sarajka zaljubila se u crnogorca..