malicvetic27
Zainteresovan član
- Poruka
- 120
Šta hocete da kažete da sam ja kriva?A slušaj, pokvareno meso, crna magija, stalne svadje, prijetnje samoubojstvom i itd... Vidi se da nije baš centrirana.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta hocete da kažete da sam ja kriva?A slušaj, pokvareno meso, crna magija, stalne svadje, prijetnje samoubojstvom i itd... Vidi se da nije baš centrirana.
Da se nalazite u mojoj koži ne bi vam bilo smešnoXaxXaxa
Mislim da ne govoriš sve. A na osnovu fragmenata koje nam daješ je nemoguće zauzeti objektivan stavOn je na početku živio sa bratom i snajom. Kad smo mi počeli da se zabavljamo ona ga je izbacila iz kuće i onda smo nas dvoje počeli živeti zajedno. I te 2 godine nam je bilo super. Kako i zašto su se oni posle pomirili,ne znam,ali tu počinje naš sunovrat. On počinje da ide svaki dan kod njih,ko zna o čemu pričaju,on je sve hladniji prema meni,govori da je ona njegova familija,i nisam smela ništa reći protiv nje. Malo pre nego što smo raslinuli ona mu šalje pakete trulog svežeg mesa, nesuhomesnatog (koje je stajalo svo vreme u frižideru i kome je istekao rok 2 godine) i on ke navaljivao da to pojede i nije bilo sile da ga zaustavim da to pojede već je sam odustao kada je čitavu kuću zapuhnuo smrad truleži kad je otvorio paket. On se od tada promenio,kedna cura mu stalno piše,ja mu više ništa ne značim,ne želi da se po.irimo,a do sada smo se mirili i svađali 100x. Časmi govori da će me voleti dok je živ i da naše uspomene čuva u srcu,a čas je hladnokrvan,kaže da me ne voli više ni -1%. Šta vi mislite šta je njemu?
To je u okvirnim crtama. Uglavnom on zavisi od njih i njihovog mišljenja. Nikad se nisu udostojili ni da me pozovu ni na slavlja/rođendane/bilo šta ma čak ni na kafu. To su neobrazovani ljudi koji se vode krilaticom "džaba vama 100 fakulteta mi smi ipak pametniji i iznad vas". Imaju svoje običaje stil života itd gde se ja ne ujlapam. Eto jedan banalni primer,preko mog dečka sam im poklonila ceo nameštaj spacaće sobe,ni zahvalili se nisuMislim da ne govoriš sve. A na osnovu fragmenata koje nam daješ je nemoguće zauzeti objektivan stav
Ne nego da ti je potrebna stručna pomoć u ovom trenutku.Šta hocete da kažete da sam ja kriva?
Meni je od početka trebalo da se udaljim od njega kad sam videla da me njegovi ne vole i uslovljavaju ga raskidom sa mnom. 5 godina je odolevao. E sad je potpuno pao pod njihov uticaj. E tek sad mi je potrebna stručna pomoć,slažem se. Zavaravala sam sebe 5 godina da će biti bolje. I razlog avih naših svađa su bili njegov brat i njegova snajaNe nego da ti je potrebna stručna pomoć u ovom trenutku.
ne znam..nisam pametanSta 27?
Opet ja i moj bivši dečko. Naime,na moju inicijativu raskinuli smo posle 5 godina zabavljanja i sad će evo 4 meseca otkad nismo zajedno. Raskinula sam jer ne mogu više da trpim netrpeljivost njegovog brata i snaje prema meni,a on je uvek nalazio opravdanje za njih. I pre se dešavalo da raakidamo i mirili smo se. Ali ovaj put on se totalno promenio. Časmi govori da će me uvek voleti i da naše uspo.ene čuva u srcu a u drugom momentu da se ohladio i da nema više nikakve šanse za nas. Čak sada,kada se dopisuje sa nekom devojkom (koja mu se prva javila) - da priznao mi je da se dopisuje sa tom nekom devojkom i rekao mi je da ga je strah ako bude spavao sa njom ili bilo kojom budućom devojkom da će pomisliti na mene i doći će do katastrofe tj. neće ga poslušati "vršnjak". A već sutradan mi govori da ne očekujem više ništa od njega,kako treba sa se pomirim da smo raskinuli,da se ohladio itd. Čak je rekao mom rođaku da me voli ali da eto ne može zbog svoje porodice tj zbog naše netrpeljivosti,da sam ja po njemu protiv njih. Konkretno njeove snaje. Ja ga još uvek volim i ne znam kako da mu odstranim te nevidljive sprege koje ga sprečavaju,ne znam više o čemu se tu radim šalje mi pomešane znake,ne znam više ni šta misli ni šta oseća. Molim vas pomozite
Njegova porodica me ne podnosi (brat i snaja). I kada smo počeli da se zabavljamo pre 5 godina pošto su živeli zajedno,snaja i nrat su ga izbacili iz kuće. Međutim posle 2 godine pomirili su se i od tada počinje sunovrat naše veze,stalno svađanke zbog njih jer sam se osećala poniženo jer me nikada nisu zvali ni na jedno slavlje,rođendane,čak ni na kafu. Meni je pre 4 meseca bilo doata svega i raskinula sam tu vezu koja je trajala 5 godina. Međutim on je meni kasnije govorio da će me uvek voleti,da naše uspomene čuva u srcu,a u drugom momentu je hladan i osećam kao da jedva čela da odem iz njegovog života. Do sada smo se 1000x svađali mi mirili (svaka svađa je bila zbog njegove porodice) ali ovaj put on kategorično odbija da se pomirimo kao da mu je neko zabranio da se pomiri samnom ili nečim uslovio. Čak su mu "poslali" neku devojku iz njegovog mesta koja je tek napravila svoj FB profil i sada sedopisuje sa njom. Šta da radim??? A pre toga mi je rekao da bi ga bilo strah da spava sa bilo kojom novom devojkom jer bi pomislio na mene i zaje*ao stvar. Šta vi mislite,šta smera,o čemu misli,kije su njegove namere?cek, ne mogu da pohvatam ko koga kome cemu
A šta psiholog može da mi pomogne oko mog dečka sa kojim sam bila t godina i kojem je bitnija snaja i brat nego ja? Sa kojom je mogao imati porodicu? Nego su ono dvoje nesretnika uvek lebdeli kao senke između nasko stampac si , idi kod psihologa devojko, pominjala si poprilicno stvari za razgovor sa strucnjakom. stvarno, nije ti ovo mesto za to.
Brate pricas osamoubistvu, trulom mesu, magijama, vuuduu. Pichi popricaj. Pusti decka, snahu, brata i ostale. Pobrini se za sebe.A šta psiholog može da mi pomogne oko mog dečka sa kojim sam bila t godina i kojem je bitnija snaja i brat nego ja? Sa kojom je mogao imati porodicu? Nego su ono dvoje nesretnika uvek lebdeli kao senke između nas
Nemam drugog izlsza. Necu stvarno da se ubijem. Želim fa ha kaznim,da bi spoznao da li sam ga ja više volela,i koliko ta famozna snaja kija bi ga mrtvog preskočila. I koliko ni mu ja nedostajalaPretila si mu samoubistvom. Vreme je za profesionalnu pomoc.
Nisam ja nikom pretila. Samo sam mu rekla da sam mrtva za njega ako bude spavao sa drugomPretila si mu samoubistvom. Vreme je za profesionalnu pomoc.
Doveo me do granice ludila. Bacio je niz vodu sve naše godine zbog pisljive snaePodseti me mala na bivsu s tim pretnjama samoubistvom, bezi....
Definitivno ti treba pomocNisam ja nikom pretila. Samo sam mu rekla da sam mrtva za njega ako bude spavao sa drugom