Pomoć oko zadatka

korisnik99.12

Početnik
Poruka
14
Može neko ko zna programiranje da mi pomogne? Sutra treba da radim neki zadatak za ocenu. U pitanju je oblast koja se zove strukture. Još radim u C jeziku. Ako neko može neka mi se javi pa ću mu dati moj insta da možemo da se čujemo sutra oko zadatka

Može neko ko zna programiranje da mi pomogne? Sutra treba da radim neki zadatak za ocenu. U pitanju je oblast koja se zove strukture. Još radim u C jeziku. Ako neko može neka mi se javi pa ću mu dati moj insta da možemo da se čujemo sutra oko zadatka
I meni bi trebala pomoc.Sutra operisem srce covjeku.Ja kupio diplomu pa neznam nista o tome.Ja cu staviti kameru a ko bude znao neka mi kaze gdje da rezem i sta da radim.Hvala unaprijed.

Kako hoces.Zagri malo stolicu za prelaznu ocjenu.Ne znam zasto su nastavnici i profesori dozvolili sebi da ocjenjuju tudji rad.Siguran sam da znaju u 90%slucajeva plagijate a ipak se ne bore protiv te prakse.I u moje vrijeme se prepisivalo (i sam sam) ali rijetko.Kod nastavnika ili profesora koji to nedozvoljava prepisivanje je nemoguca misija.

Zadatke radim, ali samo javno na forumu kako bi svi imali koristi od toga. Inace naplacujem 50 evra na sat pa ako si zainteresovana?

edit:
salim se, ne radim privatno nikom zadatke.

Back