Pomoc oko Windows Media Playera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim dosta postova na ne samo ovom nego i na drugim forumima gdje ljudi imaju problem sa WMP 11.. Definitivno ne znam u cemu je problem... Ja ne kostiszim ovo cudo od MS-a, ali moji drugari koriste i niko mi se nije zalio ni jednog momenta na WMP11.. Ne znam sta se desava sa njim, sem sto je po meni malo vise zamrsen nago ranije verzije..

Dal je to do mene, i moje nezainteresovanosti za WMP11 ili stvarno ima problema sa njim, uopste gledano...

bata77:
kada pokrenem film u WMP 9.00.00.3250 ne prepoznaje srpski prevod (koristim XP SP2)dok se recimo prevod pojavljuje u drugom plejeru npr. MV2. Da li postoje neka podesavanja u WMP da se i u njemu pojavi prevod?
pozz
ne problem su kodeci , ti nemaš sve potrebne kodeke da bi imao prevod u windows media plejeru , treba ti DivXG400 2.83 da bi imao prevod u windows media plejeru
Nađi na netu ako ne uspeš javi staviću tada link do njega.

snejks:
ne problem su kodeci , ti nemaš sve potrebne kodeke da bi imao prevod u windows media plejeru , treba ti DivXG400 2.83 da bi imao prevod u windows media plejeru
Nađi na netu ako ne uspeš javi staviću tada link do njega.

koristeci google nasao sam ovaj kodek i instalirao ga ali se prevod i dalje ne pojavljuje, verovatno je nesto drugo u pitanju!
u svakom slucaju hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back