Pomoc oko velicine kondoma

nekitamotip

Početnik
Poruka
6
Nadjoh konacno jedan domaci forum sa odgovarajucom sekcijom... nadam se da cu i odgovor naci ovde.

Dakle, potrebna mi je pomoc oko izbora velicine kondoma. Koliko sa razumeo, ima ih raznih velicina (ne, do sada nisam nikada... :rumenko:). E sada, moguci problem je moja velicina (~ 20-21 duzina, ~ 15-16 obim...) za koju sam razumeo, prostim googlovanjem, da nije bas "standardna" (ako je verovati rezultatima pretrage :confused:). Hteo bih da izbegnem, ako je moguce, neprijatnost koju bi mi napravilo stezanje kondoma neadekvatne velicine prilikom mog prvog puta, pa bih hteo da znam odgovore na par pitanja... cisto za svaki slucaj:

* Da li bi mi odgovarala "standardna" velicina?
* Ako ne, onda koja? (marka i tip koji mogu da se kupe svuda u Srbiji pozeljni... zbog toga mi je i bitno da forum bude domaci)

Unapred hvala na odgovorima.

Е људови моји, ај не тупимо мЛого, јуче у самишки цица онако напуцана (а реко би човек фина девојчица), купила вино иде негде на славу (провалио по украсној кеси), пљуге, и одједном видим купила још нешто, кутија ................... а нису жваке .............. она зна величину, и било ми непријатно да је гледам да не помисли да је нешто осуђујем или се саблажњавам - царица, и криво ми је што то нисам могао да јој кажем!

ajde ne drami.
ja kupim kondome povremeno.
ebe mi se sta divljaci misle o tome.

Хеботе хтео сам да кажем да сам био одушевљен њоме и њеном самосвесношћу ................ ти ми сад кажи да живимо у Нидерланду, па да идемо негде да смотамо џоинт! ................или да ти пустим песму "ово је балкан" ................ ништа лоше нисам хтео да кажем

Хеботе хтео сам да кажем да сам био одушевљен њоме и њеном самосвесношћу ................ ти ми сад кажи да живимо у Нидерланду, па да идемо негде да смота џоинт! ................или да ти пустим песму "ово је балкан" ................ ништа лоше нисам хтео да кажем

znam da si pohvalio.
ali bas zato, el to nesto tolko nesvakidasnje....
a mozda sam to bila ja:)

Nadjoh konacno jedan domaci forum sa odgovarajucom sekcijom... nadam se da cu i odgovor naci ovde.

Dakle, potrebna mi je pomoc oko izbora velicine kondoma. Koliko sa razumeo, ima ih raznih velicina (ne, do sada nisam nikada... :rumenko:). E sada, moguci problem je moja velicina (~ 20-21 duzina, ~ 15-16 obim...) za koju sam razumeo, prostim googlovanjem, da nije bas "standardna" (ako je verovati rezultatima pretrage :confused:). Hteo bih da izbegnem, ako je moguce, neprijatnost koju bi mi napravilo stezanje kondoma neadekvatne velicine prilikom mog prvog puta, pa bih hteo da znam odgovore na par pitanja... cisto za svaki slucaj:

* Da li bi mi odgovarala "standardna" velicina?
* Ako ne, onda koja? (marka i tip koji mogu da se kupe svuda u Srbiji pozeljni... zbog toga mi je i bitno da forum bude domaci)

Unapred hvala na odgovorima.

http://www.durex.com/sr-CS/Products/Condoms/Pages/ComfortXL.aspx
http://www.trojancondoms.com/Product/ProductDetails.aspx?ProductId=35

Durex oko 200 dinara, možda malo više.
Trojan, pojma nemam. Mislim da su jeftiniji od Durexa.

Kupi, probaj, javi kako je bilo.
Srećno!

znam da si pohvalio.
ali bas zato, el to nesto tolko nesvakidasnje....
a mozda sam to bila ja:)

Ако си ти била ................ теби да кажем да сам ти зевидео што си таква ................... у сваком смислу .................... а слика ме држи још од јуче, царица ............... држање, шминка, став ....... а трудим се да убијем хомо балканикуса у себи начисто .............

ma narode decko teo da se pohvali kako ima vanstandardnu velicinu uda:)
i oce se ogrebe za snosaj:sanke:

Izvini, nije mi to bila namera. Jednostavno sam hteo da dobijem konkretan odgovor, sto tvoj odgovor, u neku ruku i jeste... valjda z:)

http://www.durex.com/sr-CS/Products/Condoms/Pages/ComfortXL.aspx
http://www.trojancondoms.com/Product/ProductDetails.aspx?ProductId=35

Durex oko 200 dinara, možda malo više.
Trojan, pojma nemam. Mislim da su jeftiniji od Durexa.

Kupi, probaj, javi kako je bilo.
Srećno!
Hvala za linkove i preporuku!

Eh... tebi je smesno... Ja bre jedva nadjem odgovarajuci broj patika da kupim... sad mi jos i ovo treba :neutral:

Back