Koji kabel ja da kupim da ne moram da se mucim oko tih podesavanja jel ima onaj neki digital output tako nesto a ne ovi analogni
Kad instaliramo Win 7, on u sebi poseduje generičke drajvere, ali ne i upravljivi softver za audio karticu. Na žalost potpisuješ se sa 'samo partizan' te sam dugo razmišljao da li da te uputim u rešenje problema

Instaliraj sa diska od ploče originalni drajver koji će povući i softver, za to vreme izvuci kablove od zvučnika. Posle instalacije odredi da je sistem zvučnika 5.1 (pojaviće ti se pored sata Realtek ilii VIA ikonica), ubaci zeleni činč u zelenu rupicu, softver će ti prijaviti da je 'jack pluging in' i postaviti pitanje jesu li to prednji zvučnici, klikneš yes. Na žalost Biostar su jeftine ploče te imaš samo tri rupice, vačno je da znaš koji su ti činčevi, pa prvo bocneš od zadnja dva zvučnika činč u neku od rupica i ako te pita jesu li to centar i subvufer ti izvadiš taj, a ubaciš onaj koji treba... Sve će softver gotovo sam da uradi.
Preostaje ti još podešavanje Media playera, winapa i ostalih multimedijalnih programa - sve im je u opcijama.