Pomoc oko skystar2 kartice:(

lukasunjka

Obećava
Poruka
67
Pokusava da osposobim doticni hardver na racunar gdje imam os win7 x64. Prva dva tri puta poslije skeniranja,prestaje da mi prepoznaje karticu, ali mislim da sam to uspio resiti... Sada je problem sto nakon skeniranja, ne mogu da "uhvatim" nijedan kanal. Da napomenem,prvi put koristim karticu,antenu, ista u vezi satalitske opreme. Antenu sam postavljao otprilike, u smjeru komsijine. Ikakva pomoc,savjet,kritika, predlog... sve bi mi dobro doslo. Da... Instalirao sam DVBViewer.Pro.v4.6.0. i DBA drajvere... Unaprijed hvala
 
Skini i instaliraj program FastSatfinder, super program, jedino mu je mana što se radi o trial verziji, radi 60 minuta nakon starta, nadam se da će ti biti dovoljno za podešavanje antene. Gde ti se antena nalazi, možeš li sa mesta gde je antena videti monitor kompjutera, radi podešavanja? Koji satelit hoćeš da hvataš, 1 LNB ili više?

U programu treba da izabereš device (Skystar 2), i satelit koji hoceš da hvataš, a onda pažljivim pomeranjem antene da pokušaš da dobiješ signal. Najvažnije ti je takozvani SNR, što više, tim bolje.

Download FastSatfinder (link)

Satfinder_TT-Budget_S2-3200_Satellite.png
 

Back
Top