Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 74.444
Kako se na rodno-ravnopravskom piše "Tvorac" za ženski rod?
Hvala lepo
P.S. Stvoriteljka je od Stvoritelja.
Hvala lepo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala lepo
Hvala lepo
Tvoriteljka.
:
On tvori, ona tvori, ono tvori .Kako se na rodno-ravnopravskom piše "Tvorac" za ženski rod?
Hvala lepo
Gloginja i GlogonjacA pomozite mi,kako se kaze za muskog stanovnika Glogonja,a kako za zenski rod?
Glogonjka i GlogonjacA pomozite mi,kako se kaze za muskog stanovnika Glogonja,a kako za zenski rod?
Оне не подносе да их се ишта пита. Оне су те које питају и које одговарају.Nešto mislim - da li rodnoravnopravnice više vole da ih se pita jesu li pušači ili jesu li pušačice?
Тај закон о родној равноправности је спрдачина.Биће ту дилема, наравно. И верујем да заправо неће заживети ове глупости. Има и Олошкиња и лоповкиња. И ја баш веујем да ће саме жене ово да изувргну руглу и поцепају та глупава правила, које је донела Чомкиња.
On mnogo jede ono sto se ne jede, barem ne javno i uvek ispocetkaНије баш најуже у теми, али блиско је.
Борис Бекер је, као коментатар на BBC-у са Вимблдона (Ђоковић-Фучович), кад су приказали Фучовичову дјевојку рекао: „Они кажу да су у Мађарској најљепше жене. Не бих то знао, али ова је сигурно лијепа.” Тиме је изазвао буру реакција феминонацикомунисткиња, а само је рекао да је дјевојка лијепа. Понови ли му се тако нешто, ни ломача му није далеко...
A naglasak: iz Briseeeela?Stigla nam je dopisnica iz Brisela.