- Poruka
- 194.792
Ukrajinci kupuju nekretnine,cela sela i lokale,nazad nece iciRusi su privremeno ovde, nisu trajno naseljeni.
One koje ja znam, i meni bliski ljudi koji su otisli 'preko' nisu fizikalci
Ukrajinci kupuju nekretnine,cela sela i lokale,nazad nece iciRusi su privremeno ovde, nisu trajno naseljeni.
One koje ja znam, i meni bliski ljudi koji su otisli 'preko' nisu fizikalci
Nema pomoći oko parkiranja u Bgu gde god da si.Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.
Aha, kao i Ukrajinci.Rusi su privremeno ovde, nisu trajno naseljeni.
Onda ti izgleda poznaješ samo 0,01% onih koji idu preko.One koje ja znam, i meni bliski ljudi koji su otisli 'preko' nisu fizikalci
Јеси ли се коначно паркирао?Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.
Било места некада, сада више не.Usce nije daleko ispod brankovog ima mesta uvek
da se vrnes u svoje selo, da otvoris kapaciteti za seoski turizam, da se bavis spoljoprivredu, da nam u BGD donosis na pijacu zdravu hranu, .................a ne da si na beogradskoj socijali i da zauzimas mesta za parkiranje za nas beogracici.Ta sam.
Kazi mi koji je konkretno razlog, zasto treba da se iselim/o iz Bg?
А ако не вози... онда ти пропаде теорија.da se vrnes u svoje selo, da otvoris kapaciteti za seoski turizam, da se bavis spoljoprivredu, da nam u BGD donosis na pijacu zdravu hranu, .................a ne da si na beogradskoj socijali i da zauzimas mesta za parkiranje za nas beogracici.
da se vrnes u svoje selo, da otvoris kapaciteti za seoski turizam, da se bavis spoljoprivredu, da nam u BGD donosis na pijacu zdravu hranu, .................a ne da si na beogradskoj socijali i da zauzimas mesta za parkiranje za nas beogracici.
Да ли је то баш зона 3 (зелена) или је то плава зона?Znam da nije bas tema, ali mrzi me da otvaram posebnu...
Moze li neko da mi objasni KAKO TO DA SE NA NOVOM BEOGRADU, ISPRED VERA, NAPLACUJE PARKING KAO ZONA 3 KADA NBG IMA SVOJE PARKING ZONE? I ZASTO SE UOPSTE TAJ PARKING NAPLACUJE?
Ovo je inace pocelo pre koji mesec, posto cesto idem tamo znam sigurno da nije bilo nikakve naplate do skoro.