Pomoć oko parkiranja

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
11.323
Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.
Nema pomoći oko parkiranja u Bgu gde god da si.

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.
Јеси ли се коначно паркирао?

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.870
Nevezano za pitanje koje je clan postavio ali na tu temu da kazem da se garazno mestu na Vracaru trenutno krece ono 25.000 eura [niko ne prodaje] a mesecna renta je 150 eura [ni toga nema u ponudi].
Krv se lije za parking, sve otislo u p.m, gde ide ovaj svet.....

86bogomoljka

Legenda
Poruka
51.466
Ови моји с посла су закључили, пошто остају често дуго у БГ, некада по цео дан, да им се више исплати да плате упола цене казне у року од 7 дана него паркинг и тако и раде.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.129
da se vrnes u svoje selo, da otvoris kapaciteti za seoski turizam, da se bavis spoljoprivredu, da nam u BGD donosis na pijacu zdravu hranu, .................a ne da si na beogradskoj socijali i da zauzimas mesta za parkiranje za nas beogracici.
А ако не вози... онда ти пропаде теорија.

Да се распиташ прво.

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
greba:
Ta sam.
Kazi mi koji je konkretno razlog,
zasto treba da se iselim/o iz Bg?

da se vrnes u svoje selo, da otvoris kapaciteti za seoski turizam, da se bavis spoljoprivredu, da nam u BGD donosis na pijacu zdravu hranu, .................a ne da si na beogradskoj socijali i da zauzimas mesta za parkiranje za nas beogracici.

@Grebi је требало да убедљивије одговориш на његово питање. Нпр: ,,да не ометеш комотитет београдским малограђанима''.
Овако и са оваквим правописом, потврђујеш да су београдски малограђани само лузери!

blooser

Veoma poznat
Poruka
13.440
Znam da nije bas tema, ali mrzi me da otvaram posebnu...

Moze li neko da mi objasni KAKO TO DA SE NA NOVOM BEOGRADU, ISPRED VERA, NAPLACUJE PARKING KAO ZONA 3 KADA NBG IMA SVOJE PARKING ZONE? I ZASTO SE UOPSTE TAJ PARKING NAPLACUJE?

Ovo je inace pocelo pre koji mesec, posto cesto idem tamo znam sigurno da nije bilo nikakve naplate do skoro.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.129
Znam da nije bas tema, ali mrzi me da otvaram posebnu...

Moze li neko da mi objasni KAKO TO DA SE NA NOVOM BEOGRADU, ISPRED VERA, NAPLACUJE PARKING KAO ZONA 3 KADA NBG IMA SVOJE PARKING ZONE? I ZASTO SE UOPSTE TAJ PARKING NAPLACUJE?

Ovo je inace pocelo pre koji mesec, posto cesto idem tamo znam sigurno da nije bilo nikakve naplate do skoro.
Да ли је то баш зона 3 (зелена) или је то плава зона?

Познато ми је да се у неким улицама (не и унутар блокова) спроводи наплата паркирања у плавој зони - неограниченог трајања, може на сат а може и цео дан.

По сајту Паркинг сервиса (погледати под: општа паркиралишта изван зонираног подручја)...

https://www.parking-servis.co.rs/zonski-sistem-parkiranja