Pomoć oko parkiranja

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.348
Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.

stugots

Čovek
Poruka
36.723
Najjeftinije ti je da ostaviš kola van zone, nije ta ulica ni toliko daleko od nezoniranih ulica. Najbliža garaža ti je u Baba Višnjinoj, najbliže parkiralište u Maksima Gorkog kod zgrade opštine Vračar.

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
Treba mi savet. Tokom sledeće nedelje ću često imati neke obaveze u Beogradu, a ulica gde dolazim ima parking koji pripada trećoj zoni gde je parkiranje ograničeno na 180 minuta a meni će auto biti tu skoro tokom celog dana. Radi se valjda o Vračaru, ulica Đorđa Vajferta. Da li u blizini postoji mesto gde mogu da ostavim auto tokom celog dana? Bilo kakav predlog je od koristi. Hvala unapred.
Имаш две могућности:
- да паркираш на неком паркиралишту где се паркирање наплаћује при изласку са паркинга,
- да купиш карту за целодневно паркирање.
Ту куповину можеш и поруком преко мобилног телефона на број који је назначен на табли на почетку улице.

Papa Smurf

Elita
Poruka
17.348
Имаш две могућности:
- да паркираш на неком паркиралишту где се паркирање наплаћује при изласку са паркинга,
- да купиш карту за целодневно паркирање.
Ту куповину можеш и поруком преко мобилног телефона на број који је назначен на табли на почетку улице.
Малопре сам бацио поглед на неки сајт и ако се не варам, целодневна карта је скоро 2000 дин. Ако је то то, онда је претерано.

stugots

Čovek
Poruka
36.723
Где су најближе незониране улице?

Pa evo gde je tvoja ulica na mapi treće zone

IMG_20230108_195548.jpg

A granica zone sa te južne strane je Gospodara Vučića. Znači sve ispod nje ti nije zonirano. Otvori na Gugl mapama street view pa malo sam istraži.

ves.bole

Poznat
Poruka
8.626
Где су најближе незониране улице?
Brate, koji si ti optimista.
Jesi li čuo da u Beogradu postoji gradski prevoz?
Maksima Gorkog, Južni Bulevar, Ustanička, Bulevar Oslobođenja - sve su to ulice kojima prolaze skoro sve
linije gradskog prevoza, a nijedna nije dalje od 150 metara od Vajfertove.
Ali gospoda iz unutrašnjosti bi da parkiraju ispred kućnog broja u širem centru Beograda...

georgejune

Starosedelac
Banovan
Poruka
194.792
Koliko je bese besplatno po trznim centrima i parkinzima lidla i mega marketa 2h,pa to nije losa ideja izadjes opet udjes na svaka 2h,znaci svaki odlazak za grad utopija,najbolje parkirati negde najblize gde nema naplate pa busem do centra ,tako ce vecina ubuduce ne vredi i zbog para i mesta

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.825
Napisa da ce ostati skoro ceo dan.. Najpametnije mu je da plati parking za ceo dan i miran je..

Link ka garazi u Baba Višnjinoj ..ima i telefon 011-3035400 pa moze da dobije info koliko kosta dnevna karta jer je parking poskupeo

https://www.lakokrozbeograd.com/parking-mesta/garaze/garaza-baba-visnjina/
danas sam za nekih cca 2 sata, platila parking u garaži na Obilicevom vencu 240 din

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.129
Искрено, не знам да ли је јефтиније ићи у гаражу за један дан или се физички уредно паркирати па платити казну (именовану као доплатна карта), а која траје 24 сата. Мислим да је казна јефтинија од гараже за 24 сата.

Једино, нема више казни на брисачу, ваљда мора паркинг сервис да се позове... Нисам имао казни, не знам.

ves.bole

Poznat
Poruka
8.626
Искрено, не знам да ли је јефтиније ићи у гаражу за један дан или се физички уредно паркирати па платити казну (именовану као доплатна карта), а која траје 24 сата. Мислим да је казна јефтинија од гараже за 24 сата.
Ja koliko znam (i plaćam), prvi sat je 100 din., svaki sledeći započeti je 150 din.

greba

Buduća legenda
Poruka
26.858
najjeftinije je parkirati negde gde je slobodan parking van centra (a ima ga...zavisi odakle dolazi ali npr.cukaricka padina oko zgrada...zarkovo, vidikovac...itd), i na kiosku kupiti celodnevnu kartu za gsp (250d)
i koristiti gsp

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
28.138
Brate, koji si ti optimista.
Jesi li čuo da u Beogradu postoji gradski prevoz?
Maksima Gorkog, Južni Bulevar, Ustanička, Bulevar Oslobođenja - sve su to ulice kojima prolaze skoro sve
linije gradskog prevoza, a nijedna nije dalje od 150 metara od Vajfertove.
Ali gospoda iz unutrašnjosti bi da parkiraju ispred kućnog broja u širem centru Beograda...
pa kad bi se gospoda, koja se iz unutrasnjosti doselila u BGD pre par decenija, iselila iz BGD, imalo bi mesta za parkiranje ispred svakog kucnog broja.

ves.bole

Poznat
Poruka
8.626
pa kad bi se gospoda, koja se iz unutrasnjosti doselila u BGD pre par decenija, iselila iz BGD, imalo bi mesta za parkiranje ispred svakog kucnog broja.
Ja sam slučajno 6-ta generacija ovde.
Niti je to moja zasluga, niti je moja krivica.
Ali da ne širimo temu - meni ne bi palo na pamet da na tu foru krenem npr. u Novi Sad ili Kragujevac.
Imaš autobuski prevoz do Beograda, u Beogradu imaš gradski prevoz, na kraju ti ostaje nekih 100-200m. do odredišta.
Ako već moraš kolima do Beograda, stvarno ne razumem još i tu potrebu da se vozikaš kolima do odredišta i očekuješ
da nađeš parking mesto ispred te adrese.

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.825
Ja sam slučajno 6-ta generacija ovde.
Niti je to moja zasluga, niti je moja krivica.
Ali da ne širimo temu - meni ne bi palo na pamet da na tu foru krenem npr. u Novi Sad ili Kragujevac.
Imaš autobuski prevoz do Beograda, u Beogradu imaš gradski prevoz, na kraju ti ostaje nekih 100-200m. do odredišta.
Ako već moraš kolima do Beograda, stvarno ne razumem još i tu potrebu da se vozikaš kolima do odredišta i očekuješ
da nađeš parking mesto ispred te adrese.
.mozda covek mora kolima do beograda...ako imas pametan predlog za parkiranje daj ga samo se manite filozofiranja