Pomoć oko "naučno istraživačkog rada"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

perjanica

Početnik
Poruka
1
Pozdrav Svim forumašima. Evo o čem se radi, naime pišem jedan "naučno" istraživački rad na temu uticaj stresa na vozače u Srbiji, pa mi je u tom smislu potrebna mala pomoć od Vas. Bilo bi odlično ukoliko biste mogli da mi napišete koja Vam je omiljena psovka, uzrečica ili već šta (da nije previše vulgarno ili ako jeste vi stavite piii Smiley kada se iznervirate tokom vožnje, odnosno kada Vas neko iseče, ubaci na kvarno, ne poštuje prvenstvo itd... znate već o čemu pričam. :confused:

Moja je ona klasnična Alo rođače, ali verujem da ima dosta kreativnih pa bih voleo to da stavim u rad. :bye:

Unapred hvala svima.

Uh...pa ima vrlo stresnih situacija...ima tuznih, ima komicnih... "Majmune!" Eto to je najteza rec koju uputim :)
Ali...kada se jedan biciklista zakacio za moj auto...uh, ala je to bilo stresno... Njemu je to bila fora, a ja sam se 7 puta preznojila prelazeci Gazelu tako :( strasno...
Nije mi padalo na pamet da psujem, vec samo da ziv i zdrav predje ma koliko to nesavesno bilo...i kada sam se iskljucivala posle Gazele da se zaustavim, on se naravno otkacio...a ja sam htela da besnim na njega ali mi nije dao priliku :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back