Pomoć oko montiranja mrežne kartice!

Namontirao sam mrežnu karticu D-Link.E sad dobio sam uz nju gomilu tankih kablova koji su povezani i imaju sa jedne strane ulaz i sa druge izlaz,a na kartici postoji ulaz za njih.Da li je potrebno da ih montiram? I ako ih povežem s karticom,gde da udenem drugi kraj? Deluje tupavo,al' nikad nisam montirao hardver :rumenko:

па сад како си поставио....
ради ли линк без тог кабла или не....
Каблови су предпостављам са пин-ом,један се утакне на картицу други иде на матичну плочу.Ово је предвићено за старе типове м.плоча које немају на себи уграђен ентернет порт и подршку за исти.У том случају се повезује тај кабл а сама подешавања се врше у БИОС-у.

A zašto si uopšte "namontirao" tu karticu? Meni ova tvoja poruka liči na spam, te ako ne elaboriraš pitanje ide pod ključ.

A zasto da ide pod kljuc samo zato sto nije precizno objasnio...znaci sada sve sto se objasni detaljno ide pod kljuc jer se moderatoru moze? Zao mi je samo sto se zaista ne razumem u mrezne kartice i postavljanje pa ne mogu da pomognem autoru teme

A zasto da ide pod kljuc samo zato sto nije precizno objasnio...znaci sada sve sto se objasni detaljno ide pod kljuc jer se moderatoru moze? Zao mi je samo sto se zaista ne razumem u mrezne kartice i postavljanje pa ne mogu da pomognem autoru teme
Tema ide pod ključ kad je u pitanju spam - dakle postoje poruke i teme koje pojedini korisnici postave samo zato da bi postavili temu, zatrpavali forum, a ne zato što nešto žele da pitaju. Takvih tema ima puno, ali su obično obrisane brzo od strane moderatora. Na primer korisnik koji pita "Da li je brži optički kabl ili Dial Up" se očigledno samo sprda sa ostalim učesnicima i smanjuje kvalitet foruma.

Korisnik "Lech Walesa" je već poznat po svojim ispadima tog tipa.

Jos sam spamdzija :eek:...Kupio sam karticu pre godinu dana i sad sam resio da je namontiram,a nemam gotovo uopste iskustva sa time,osim sto sam montirao RAM memoriju,i lepo sam pitao kako,namontirao sam je u ono leziste,proverio da ne vrda,zastrafio i ostao taj izlaz na kartici i ti kablovi,a na ploci ne vidim gde bih mogao da ih utaknem,mozda i nije potrebno,nisam jos testirao net,ali ploca jeste stara,iz '99 godine...

Back